KRITIKE I POHVALE

Gospodin Savršeni poslao prvu djevojku kući, domaća voditeljica: ‘Zašto se cure ponižavaju zbog H. Pottera za sirotinju?‘

‘Gospodina Savršenog‘ komentirala je i televizijska voditeljica Vjekoslava Bach, koja nije baš oduševljena formatom emisije

Toni Šćulac kao Gospodin Savršeni

 RTL

U najnovijoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni', Toni Šćulac je djevojke Stankicu, Kristinu, Polinu, Dijanu, Janet, Danijelu, Elu i Mateu odveo na ranč s konjima. Nakon toga se s Polinom opuštao u jacuzziju, iako ona nije bila oduševljena time što prvi spoj provodi u kupaćem kostimu. No, Toni je bio oduševljen njezinim izgledom, ali i komunikacijom.

"Kada me pitala o svemiru, bio sam skoro pa zaljubljen", izjavio je Gospodin Savršeni i na kraju joj poklonio ružu.

Dan kasnije, prije nego što su se djevojke trebale vratiti u vilu, pozvao je Mateu na spoj.

Matea je cijelo vrijeme pričala o bivšem dečku pa je Toni shvatio da ona nije žena za njega. "Ne mogu lagati ni sebe, ni nju, tu jednostavno nema kemije", rekao je Toni.

"Realno, rekao je 'ne želim oduzimati nikome vrijeme niti da se meni oduzima', jer ona očigledno nije preboljela bivšeg i što on tu ima tražiti ili ona? Ja da sam on, pretpostavila bih da je tu da bivšeg provocira i isto ne bih čekala ceremoniju", "Na spojevima se ne priča nikada o bivšima, to joj je bila kardinalna greška, dečko je jasno rekao da je i bila koja sitna iskra, ali nakon njezine izjave sve je nestalo. Slažem se s njim", "'Ko o čemu, ona o bivšem", "Momak je bio brutalno iskren i pošten, a ona kaže da on ne zna što hoće! Ahahahaha, možda i ne zna što hoće, ali bome, jako dobro zna što neće" - glasili su neki od komentara gledatelja na njihov odnos.

image

Komentari na 'Gospodina Savršenog'

Facebook
image

Komentari na 'Gospodina Savršenog'

Facebook
image

Komentari na 'Gospodina Savršenog'

Facebook

Gospodina Savršenog komentirala je i televizijska voditeljica Vjekoslava Bach, koja nije baš oduševljena ovim formatom emisije.

"Gospodin Savršeni… Ja sam valjda jedina koja je tek sinoć bacila oko na tog 'princa na bijelom konju'. I ne mogu a da ne napišem par stvari:

Prvo, kakav je to uopće format koji toliko ponižava ženu?? Njih nekoliko paćenica moljaka da ih izabere neki no name debilček, ponižavajući se čak do toga da cmizdre za njim?! Ne kužim! Zar se svo dostojanstvo žene izgubilo zbog kadra? Nikad u životu ne treba toliko nisko pasti da moliš da te neki pi*dek primijeti. Drugo, pobogu, a zašto je on savršen? 'Zgleda ko Harry Potter za sirotinju! Pa taj si ni rit ne zna obrisati sam, pa što bi onda imao za ponuditi ženi/djevojci?… Zašto to, zaboga, cure radite sebi?? Kakvu poruku dajete djevojčicama? Da budu pokorene, bez vjere u sebe, bez samopouzdanja i da budu podređene muškarcu pod svaku cijenu. Je l' to žena 2022.?? Sram me. Majke mi. Idem popit jaču kavu da me resetira", komentirala je Vjekoslava na svom Facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:12