BIG BROTHER

GORANA NISMO NIKADA VIDJELI OVAKO BLIZU RUBA ŽIVACA Hoće li ga Vesna izludjeti? Napisala mu je pismo od 40 stranica!

 Screenshot

U tajnom dijelu Kuće Vesna i Goran su sami pa je Vesna odlučila reći što osjeća.

Svoje dvotjedno iskustvo u Big Brother Kući odlučila je pretočiti na pismo, koje je na kraju imalo 40 stranica! U žurbi je zaboravila notes u koji je zapisivala sve što misli i osjeća, ali je odlučila podijeliti s njim o čemu se radi, prenosi RTL .

Rekla mu je da je show pratila od početka te da je, čim ga je vidjela, poželjela ga upoznati. Kada je prvi put izašla iz kuće, nije znala hoće li ga više vidjeti pa se zato odlučila na pismo. Objasnila je da je ona željela s njim razviti prijateljstvo jer je osjećala da imaju puno toga zajedničkog. Goran se složio s tim te nadodao kako je u pitanju sudbina, što je Vesna potvrdila.





Goran tvrdi da ima pažnje i razumevanja za sve. #VelikiBrat

Goran tvrdi da ima pažnje i razumevanja za sve. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 28. studenoga 2015




Međutim, to prijateljstvo su brojni ljudi vani krivo shvatili i tumačili kao romantične osjećaje. Goranu se to nije svidjelo, sigurno je pomislio na Lejlu i njezinu reakciju te ga je obuzela nervoza. U tom trenutku Vesna mu je rekla da mu ne smije više reći i dodala kako je to bio loš potez. Zamolila ga je da se ne zamara time.

Gorana je to izbacilo iz takta pa je od nje zatražio da razmisli prije nego mu išta kaže. Kazao joj je da mu ne može to raditi, pogotovo ne tako nepromišljeno, jer on preko 80 dana trpi „kokošare“ iz kuće i krvari zbog toga, ali ga jako brine izvanjski svijet. Činjenica da se nešto odigravalo, a on ne smije znati o tome, ga je izjedala pa ju je zamolio da mu više ništa ne govori.





Vesna otkriva Goranu svoju tajnu. #VelikiBrat

Vesna otkriva Goranu svoju tajnu. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 28. studenoga 2015




Vesna mu je uzvratila da nije znala da je o tome riječ, dodala je da se potpuno promijenio te da nije očekivala ovakvu reakciju. Goranu u tom trenutku više nije bilo do priče i jedva je dočekao da se svjetla ugase da može ići spavati. Vesna ga je ostavila samoga i pokunjena je otišla u pušionicu u kojoj je porazgovarala sama sa sobom. Pitala se što joj je ovo trebalo i zaključila da joj godine očito nisu donijele iskustvo.





Vesna je uspela da iznervira Gorana. #VelikiBrat

Vesna je uspela da iznervira Gorana. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 28. studenoga 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:18