UZBUDLJIVA ZAVRŠNICA

Finale ‘Braka na prvu‘ otkriva sve tajne: Lovri prekipilo, a Tamara i Tiago pokazat će svoje prave osjećaje!

‘Trebala sam drugačije od starta i jedino za tim žalim‘, reći će Ana stručnjacima...

Lovre i Klara

 RTL

U prošloj epizodi Klara i Lovre nisu baš najbolje podnijeli isječke svog boravka u sociološkom eksperimentu, a danas ćemo vidjeti rasplet njihove priče, kao i završne razgovore preostalih parova.

„Čemu si govorila da sam zaljubljen u tebe?“, zanimalo je ljutitog Lovru, dok Klari uopće nije jasno zašto ga je ta izjava toliko uvrijedila.

U samoj završnici sezone pred stručnjake će sjesti još četiri para: Ana i Alen, Karmen i Jole, Tamara i Filip te Tina i Tiago.

image

Ana, ‘Brak na prvu‘

RTL

„Trebala sam drugačije od starta i jedino za tim žalim“, reći će Ana stručnjacima, a i Jole će otvoreno komentirati kako nije pretjerano oduševljen svojom bračnom avanturom u sociološkom eksperimentu. „Karmen je mene totalno privlačila. Ni sekunde mi šanse nije dala“, jasan je Jole.

Tamara će također biti potpuno iskrena o svojim osjećajima prema Filipu, a Tiago objasniti zašto ne može biti sa ženom kao što je Tina… „Teško mi je tu sjediti zato što smo taj kauč ‘otvorili‘ ove sezone. Nisam zamišljala da ćemo tako otići iz showa…“, kroz suze je rekla Tina, a Tiago objasnio: „Ne mogu biti sa ženom koja je progresivna, feministica i tako nešto.“

image

Tiago i Tina

RTL

Ne propustite napetu posljednju epizodu četvrte sezone sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu‘ večeras u 21.15 na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 22:58