ŽIVOT NA VAGI

Drama u popularnom TV realityju, ovo se nikada do sada nije dogodilo: ‘To je izdaja!‘

Nina Bandić osjećala se nesretno u svom timu i prvi put u svih sedam sezona jedna je osoba odlučila promijeniti tim!

Nina Bandić

 RTL

Početkom rujna u sedmu sezonu “Života na vagi” ušlo je 14 novih kandidata i dvoje povratnika iz druge sezone, supružnici Ljube i Goran Bartulović. Smješteni su u kuriji Lipa iz 18. stoljeća u okolici Karlovca, a izazovi se održavaju na svim jezerima i sve četiri rijeke toga kraja. Kandidati sedme sezone najdeblji su dosad, a kad su ušli u show, zajedno su imali 2631,5 kilograma.

Njihov prijašnji tjedni meni sastojao se od 12,5 kilograma šećera, 56 kilograma pekarskih proizvoda, 55 kilograma mesa i zdjela povrća!

Show je prva napustila Marsela Karamatić iz crvenog tima, no kad su natjecatelji u izazovu dobili mogućnost da im se ispuni želja - kapetan crvenog tima Goran tražio je da se vrati u show. “Drago mi je što sam se vratila”, rekla je Marsela koja je vani izgubila šest kilograma, a Ljube je bila jako ponosna na postupak svog supruga. “Goran je više puta pokazao koliko je nesebičan, a ovim je pokazao koliko je velik čovjek”, rekla je.

Kandidatkinji Ireni Pušec nutricionistica Martina kazala je da ima gotovo 70% masti u organizmu dok Ljube ima 72%, a Marsela 60%. “Doslovno nemam mišića u tijelu”, komentirala je Marsela Karamatić. Sljedeća je bila Nina Bandić koja zbog svog stanja nema menstruaciju već pet godina.

Velika satisfakcija

- Među brojnim testiranjima, liječnici su mjerili i biološku dob kandidata - starost njihova organizma. Ljube su rekli kako njezin organizam ima 80 godina iako su joj tek 33 godine. Marsela ima 27 godina, no njezin organizam 56! Kruno ima 32 godine, a njegov organizam 77 godina! Liječnici su otkrili da će im taj test raditi i na kraju showa kako bi vidjeli koliko su napredovali.

Prvi plus na vagi imao je kapetan crvenog tima Goran - bio je u plusu 0,6 kilograma, što je plus od 0,4% tjelesne mase.

Anđela Akrap bila je druga kandidatkinja koja je napustila show zato što je molila svoj crveni tim da glasaju za nju jer su joj previše nedostajala djeca i obitelj i nije se više mogla usredotočiti samo na sebe. Iako su svi kandidati razumjeli njezine razloge, oba tima bila su jako tužna što odlazi. “Jedva čekam da vidim i zagrlim svoje! Drago mi je što sam došla i uspjela zbog njih, da može mama biti zdrava i dalje nastaviti zbog njih”, rekla je Anđela koja je u “Život na vagi” došla s 116,3 kilograma, danas ima 107,7, što znači da je izgubila 8,6 kilograma, što je 7,4% tjelesne mase. “Cilj mi je imati 80,85 kilograma, želim zablistati u finalu”, zaključila je.

image

Kandidati showa Život na vagi

RTL

Ljubav u showu

Silvija Temšić i Mislav Vlašić iz crvenog tima priznali su da su se zaljubili. “U Mislavu sam pronašla sigurnost, stijenu. Sad je već prošlo neko vrijeme otkako je sve počelo i paše mi ova ljubav i to što smo zajedno. Ne pamtim kad sam se posljednji put ovako osjećala - i sigurno i zaštićeno”, rekla je Silvija, a Mislav dodao: “Silvija je moja prva prava veza i prva prava djevojka. Lakše mi sve pada jer imam posebnu osobu u kući i puno mi znači njezina podrška.”

Sljedeća je show napustila Irena Pušec. “Istina je da smo se dogovorili tko kad ide kući”, rekla je Marie, a svi su napisali Irenu jer su joj dva treninga na dan previše i sve je boli te stalno plače. “Meni vani neće biti teže jer sada imam svoje ‘ja’ i neću dati da mi bude teže. To želim dokazati svima koji su poput mene”, odlučno je rekla Irena, koja je napisala Marie jer se isto osjeća kao ona. Marie je plakala, a Irena je rekla: “Mi smo žene koje su prošle puno i znam da ćemo vani napraviti jako puno.” Na prvo vaganje Irena je došla s 169,9 kilograma, a izgubila je 16,6 kilograma, što je 9,8% tjelesne mase. Irena želi imati sto kilograma u roku od dvije godine, no prvi je cilj operacija koljena.

Jedan loš rezultat

Poslije Irene otišao je Leonardo Prajo. “Nisam zaslužio ispasti zbog jednog lošeg rezultata, ali znaju da su izbacili možda najjaču kariku”, rekao je Leo. U “Život na vagi” došao je s 188,3 kilograma, sad ima 160,1 kilogram - skinuo je 28,2 kilograma, odnosno 15% tjelesne mase. “Našao sam sebe ovdje, naučio jesti, trenirati, upoznao 15 prekrasnih ljudi. Hvala vam na svemu. Da nije vas, ne bih dosta toga naučio i falit ćete mi”, rekao je Leo i nastavio: “Plave je više pogodio odlazak od crvenih. Više sam bio povezan s Jurom, Martinom, Ninom, Dajanom i Macom nego s ostatkom crvenih.” Jure je kroz suze govorio kako je Leo jedna od prvih osoba s kojima se povezao u kući i da mu je postao prijatelj.

U novim eliminacijama crveni su odlučili da odlazi Ljube, što je pogodilo i tim i Edu, koji je napustio set da bi se smirio. Izgubila je 21,5 kilograma, odnosno 11,1% tjelesne mase tijekom showa. “Puno sam naučila od ove male obitelji i nadam se da su i oni od mene ponijeli u svoj život nešto lijepo”, poručila je Ljube. “Koliko mi je lijep osjećaj što sam se vratila u crvene, toliko mi je tragičan osjećaj, odnosno vrlo sam ljuta”, rekla je Marsela, koja se vratila svome timu.

Pet milijuna koraka

Nina Bandić osjećala se nesretno u svom timu i prvi put u svih sedam sezona jedna je osoba odlučila promijeniti tim! Nina se pridružila crvenom timu, a kapetan Goran za nju je rekao da je učinila njihovu ekipu konkurentnijom. “To je izdaja bez obzira na njezin i Jurin konflikt te konflikt Pere i nje jer joj je ostatak tima davao podršku i izdala ih je”, komentirali su plavci.

image

Nina Bandić

RTL

U zajedničkom tjednom izazovu natjecatelji su trebali prehodati pet milijuna koraka, no pobjedom u dnevnom izazovu uspjeli su to smanjiti na četiri! Naposljetku su skupa prehodali 4,042.568 koraka, no zbog svađa između Nine i plavog tima - odnosi između svih kandidata trajno su narušeni: “Podijelili smo sobe, u kuhinji nismo zajedno, crveni su na jednom kraju, plavi na drugom.”

Goran je napravio 381.111 koraka, Jure 341.100, Dajana 335.041, Pero 286.413, Vlašić 345.244, Martin 370.302, Kruno 263.843, Marie 336.078, Marsela 314.682, Nina 321.969, Silvija 367.505 i Šepić 379.280 - što je ukupno 4,042.568 koraka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 10:28