PUBLIKA VRIŠTALA

Drama na setu Supertalenta: Mađioničar zapalio glavu Simona Cowella!

‘Publika je vrištala, suci su vrištali, svi su bili šokirani. Vatra je ugašena, a Simon se ustao. Bio je malo šokiran‘, rekao je svjedok

Simon Cowell djeci želi ostaviti nematerijalno bogatstvo, poput ljubavi.,

U sklopu audicija za novu sezonu britanske inačice reality emisije Supertalent, maskirani je mađioničar zapalio glavnog suca i autora emisije Simona Cowella, piše Mirror.

Mađioničar je tijekom audicije koja se održala u Londonu Cowella doveo na pozornicu i posjeo ga na stolicu. Zatim mu je glavu prekrio pokrivalom nalik kapuljači. Mađioničar je potom kapuljaču zalio benzinom za upaljač. Nakon toga je Cowellovu glavu zatvorio u kutiju.

Mađioničar je zatim otvorio jednu od stranica kutije kako bi publika mogla vidjeti Cowellovu glavu i potom u kutiju bacio plamen koji je zapalio glavu glavnog suca Supertalenta.

- Publika je vrištala, suci su vrištali, svi su bili šokirani. Vatra je ugašena, a Simon se ustao. Bio je malo šokiran. Drugi su suci odahnuli kada se vratio na svoje mjesto - rekao je jedan svjedok ove neobične točke.

- Osjetio sam tekućinu, ali nisam znao da se radi o benzinu za upaljače - rekao je Cowell.

- Simone, zapalio ti je glavu! - uzviknula je sutkinja Alesha Dixon.

- Bilo je jako strašno. Hrabar si. Tijekom te sam točke shvatila koliko nam je stalo do tebe. Bila sam spreman dotrčati na pozornicu i spasiti te - dodala je Dixon.

- Bilo je jako zabavno za gledati, ali i jako strašno - rekla je Amanda Holden.

- Sve me podsjetilo na scenu iz filma Slagalica strave. Kad sam vidio Simonovu glavu u toj napravi. Opčinilo me sve to. Nikad nisam vidio takvo što - rekao je sudac Bruno Tonioli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:37