BIG BROTHER

DAN VELIKE LJUBAVI I POMIRBE Goran i Zorica u zagrljaju, Đorđe i Steffani se ljubili pred svima: 'On je uvijek bio prvi izbor, prije Ervina!'

 Foto: Facebook

Stanari kuće Velikog brata upali su u neko čudno raspoloženje: mire se, grle i ljube.

Sve je počelo tako što je Goran u sklopu zadatka morao izmasirati Zoričine noge, na koje se često žali da su otečene. Profesionalna masaža riješila je problem, a sve su zapečatili zagrljajem. Steffani je naglasila da je ovo povijesni trenutak, ali mi se pitamo koliko će zapravo prijateljstvo trajati. Ipak, Katja i Steffani su im skandirale i podržale pomirenje, piše RTL .

Još veće iznenađenje je bilo kada su se Đorđe i Steffani poljubili pred svima u vrtu. Đorđe je još jučer rekao kako simpatizira Steffani, ali da je ne želi oblijetati jer se boji da se ona ne zaljubi u njega. Izgleda da je njegova taktika uspjela, jer su sada svoje simpatije podijelili sa svima, a ne kao zadnji put u ispovjedaonici.

Također, i mama Katja je komentirala da bi joj Đorđe bio prvi izbor za zeta, a ne Ervin. Smatra da je Đorđe čvršći, te da bi njenoj kćeri bio bolja podrška.

Pogledajte video:





Malo smo se ljubili, ali šta posle? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 15. studeni 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:31