VELIKI BRAT

CIJELA BIG BROTHER KUĆA PRIČA SAMO O JEDNOJ TEMI Mnogi su tjedan dana kovali planove o izbacivanju Steffani, kad ono...

 Printscreen: RTL

Sinoćnje glasovanje o Steffaninom ostanku u Kući stanare je potaklo na raspravu, piše RTL.hr .

Nirmala je zanimalo je li Darko povrijeđen ili razočaran. Mladi Makedonac je rekao da je očekivao više od svojih prijatelja – Ervina i Zorice te se nadao da će ga podržati u glasovanju. Nirmal je to komentirao da je, nažalost, Darko u ovoj situaciji ispao kolateralna žrtva, a Mirjana se slaže, te nadodaje kako je on zapravo jedini bio iskren.

Zorica je rekla da su stanari promijenili mišljenje o izbacivanju Splićanke samo zato što je njezina majka Katja s njom u Kući. Također je dodala kako je primijetila da je Steffani od drugog ulaska potpuno drugačija i distanciranija, a ona je objasnila i zašto.





Zašto se Stefani odvojla od Zorice i približila Goranu? #Velik...

Zašto se Stefani odvojla od Zorice i približila Goranu? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 20 November 2015




Tvrdi da mnogi sustanari ne shvaćaju njezine fore te da joj je sve monotono – ona je pozitivna osoba, a Goran i Đorđe joj nisu crpili pozitivnu energiju, već su je prihvatili i zabavljali se s njom, prenosi RTL.hr .

Kako bi ih malo opustio, Big Brother im je pripremio tulum, a njime je novim stanarima poželio dobrodošlicu.





Šta Darko misli, da li su ga drugari sinoć izdali?

Šta Darko misli, da li su ga drugari sinoć izdali? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Saturday, 21 November 2015




Big Brothera je zanimalo osjeća li se Darko povrijeđeno zbog toga što su ga ostali stanari „ostavili na cjedilu“ prilikom sinoćnjih javnih nominacija na kojima se odlučivalo hoće li Splićanka ostati u Kući ili ne.

Još sinoć je rekao da ne zamjera nikome ništa te da je on postupio onako kako je mislio da je najispravnije, ali zasigurno mu je zasmetalo što nije dobio podršku, pogotovo zato što su čitav tjedan stanari pričali kako će izbaciti Steffani.

Kada ga je Big Brother pitao osjeća li se izdanim od strane Ervina, rekao je da ne može zamisliti takvu situaciju. Kaže da dobro poznaje Ervina, te da on nije sposoban nekome napraviti nešto nažao – tvrdi da se nije ustao zbog svega što je prošao sa Steffani te iako imaju neriješene probleme, ne želi joj loše.

Za Zoricu je imao malo oštrije razmišljanje – objasnio je kako ona inače zna balansirati, ali da je ovog puta loše izvela svoju glumu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:39