STARA EKIPA

Bivši kandidati ‘Braka na prvu‘ pozirali skupa, bila je tu i liječnica Petra: ‘Prijatelji za cijeli život...‘

Tihomir Tomašić pozirao je s Petrom Meštrić, Stefanom Modrićem, Hedvigom Ivanom Tandarom i otkrio što misli o sudjelovanju u showu

Tihomir Tomašić pozirao je s Petrom Meštrić, Stefanom Modrićem, Hedvigom Ivanom Tandarom

 Instagram/tihitomi/

Tihomir Tomašić sudjelovao je u showu „Brak na prvu”, gdje su ga eksperti spojili s Manuelom Milovanović s kojom se nije dogodila ljubav. Ipak, na Instagramu je pozirao s prijateljima iz showa i otkrio koliko mu je to iskustvo drago.

Na fotografiji s njime bili su poznata liječnica i influencerica Petra Meštrić, fitnes trener Stefan Modrić i Hedviga Ivana Tandara.

„Kad me po 1000 puta pitaju zašto sam sudjelovao u showu, onda ova slika govori više i od 1000 riječi”, započeo je Tihomir opis fotografije s kolegama iz „Braka na prvu”.

„Našao sam između mog primarnog cilja osobnog rasta, sakupljanja lijepih sjećanja i iskustva, ispunjavanja svoje želje da uradim jednom u životu nešto sasvim ludo, dakle... Najvažnije, našao sam prijatelje za život”, napisao je. „A svi znamo da su dobri prijatelji danas pravo bogatstvo.”

„Sve što danas radim i kako živim, nastalo je poslije moje odluke o sudjelovanju u showu. A mogu mirnom savješću reci da živim dobro i sretno. Dakle, odluka je bila odlična. Najveći problem ljudi je da objašnjavajući tuđe odluke i ponašanje polaze uvijek od sebe. To je i općenito uzrok većine svađa, nerazumijevanja i nepoštovanja prema drugim ljudima koji su drukčiji ili drukčije misle, drukčije žive. Drago mi je sto sam imao prilike upoznati ne samo sve ove divne kandidate nego i ljude koji su stajali iza kamera”, poručio je Tihomir.

„Netko mi je napisao jedan divan komentar nakon objava s Perinog rođendana: ‘Stvarno ste nestvarno dobra i kvalitetna ekipa bili. Vašoj ‘sezoni‘ treba staviti prefiks ispred naziva emisije. Slažete li se s time?”, pitao je za kraj svoje pratitelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 09:02