BIG BROTHER

BARBARA I TINA NE MOGU VJEROVATI DA IH JE DARKO TAKO PREVARIO Djevojke su ostale ubunilu kad su doznale njegove favorite

Do finala su ostala još samo četiri dana, pa Veliki Brat od stanara u ispovjedaonici pokušava doznati što zbilja misle jedni o drugima te hoće li ostati u dobrim odnosima i kad izađu iz kuće.

Barbara je zamjerila Darku što često mijenja svoje mišljenje. Kako je objasnila, nekoliko dana ranije je drugačije poredao svoje favorite, a u ispovjedaonici je, dok su ga oni gledali, stanare poredao ovako: Ervin, Tina, Barbara, Zorica, Mika i Giba, a na zadnje mjesto je stavio Gorana.

Djevojkama nije jasno zašto mu je samo dan ranije Ervin bio na četvrtom mjestu, a sad je umjesto nje i Tine on njegov glavni favorit.

Iako se Darko pokušao opravdati, one ga baš i nisu željele saslušati.





Ukućani su jako iznenađeni načinom na koji ih je Darko rangira...

Ukućani su jako iznenađeni načinom na koji ih je Darko rangirao! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Monday, December 7, 2015




Velikog Brata zanimalo je i što Barbara planira s Ervinom te hoće li između njih biti nešto više od prijateljstva.





Barbara otkriva: "Volim dominantne mauškarce, što Ervin nije."

Barbara otkriva: "Volim dominantne mauškarce, što Ervin nije." #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Monday, December 7, 2015




- Voljela bih da ostanemo prijatelji bez obzira na to gdje živjeli. Da se nikad ne zaboravimo, da se čujemo, zovemo, pišemo si. I naravno da se viđamo kad smo u prilici za to. A što se tiče neke ljubavne priče, rekla sam. Vani imam osobu do koje mi je stalo. Ne mogu znati što ta osoba sad misli, je li za mene još tu ili nije, no to ćemo vidjet kad izađem iz kuće - rekla je Barbara u ispovjedaonici te dodala da bi voljela da Ervin bude sretan.

Velikog Brata je zanimalo i kakvi se muškarci Barbari sviđaju.





Barbara otkriva: "Volim dominantne mauškarce, što Ervin nije."

Barbara otkriva: "Volim dominantne mauškarce, što Ervin nije." #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Monday, December 7, 2015




- Volim dominantne muškarce, a Ervin mi ne djeluje dominantno. Iskren je, volim iskrenost. Nije nimalo pokvaren. No volim i da je muškarac malo 'namazan', ali pozitivno 'namazan' - rekla je Barbara, a onda i objasnila što točno misli kad to kaže.

- Da se zna snaći u bilo kakvoj situaciji. No, pored svega najbitnije mi je da nije pokvaren, da je uredan i čist. Izgled mi nije bitan toliko koliko mi je bitno ono nešto. Kad na prvi pogled vidim sviđa li mi se ili ne - objasnila je Barbara.

A iako je Ervin zadnjih tjedana činio sve kako bi privukao Barbarinu pažnju, čini se da kod nje ipak nema šanse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 23:02