VRUĆI POGLEDI

ANKETA: KOJA VAM JE STANARKA BIG BROTHERA NAJSEKSI? Ekshibicionistički raspoložena Mirjana, samozatajna Barbara, divlja Steffani...ili?

 Screenshot

Najčešće golišavu gledamo Mirjanu, koja uživa u isticanju svojih atributa, što nije za čuditi se, jer ova je mlada dama na ulasku u kuću javno obznanila da sanja o porno karijeri. Zbog karijere je čak uložila u svoje tijelo, odnosno u povećanje grudiju. No, samo šetkanje pred kamerama u tangama, ili bez ikakvih pokrivala nije dovoljno, ona se i otvoreno nudi nekima od stanara da 'rade seksove'. Zasad bez većeg uspjeha.

Barbara je bolna točka nekih stanara, a najbolnija Ervinova. I dok taj ubogi pristojan mladić povazdan vene po kući u nadi da će mu Barbara udijeliti malo ljubavi, ona pametno dozira svoju naklonost. Isto kao i pokazivanje svog tijela. Iako se u Big Brother kući oblači dosta 'casual', uvijek otkriva svoje duge noge i vrlo lijepo tijelo. Voli se ponekad, posebno u Ervinovoj blizini, tuširati golišava. Čak je i Rada komentirala scenu Barbarinog nedavnog tuširanja: 'Vidi one kako će se razboli. Sva je gola, a iz ogledala snimaju. Ima isti ponašaj kao moja susjeda koja je tako glumila da je stidljiva i poštena'.

Tina je ponešto suzdržanija u promicanju svog seksipila. To se svodi uglavnom na vruće hlačice ili poneki izazovniji top.

Steffani ponekad iznenadi svojom ženstvenošću. Ona se prikazuje kao urbani harambaša, pa je teško tom seksipilu da se probije do gledatelja. No, bilo je nekoliko prilika na početku ove sezone Velikog Brata da i stanari i gledatelji upoznaju Steffani u nešto drugačijem izadnju. Istina, iako je u tim situacijama uglavnom bila prekrivena plahtama, pokrenula je maštu mnogih pred TV ekranima.

Teta Rada je žena u godinama, i vjerojatno joj motiv dolaska u show nije bio pokazivanje tijela, pa iako niti jedan stanar osim čika Radeta pokazao da mu je privlačna, uvrstit ćemu ju u izbor, jer je žena.

Zorica je kao bivša pjevačica sigurno iskusna u zavođenu publike, no, danas je u godinama, i u njenom se slučaju čini da su se te vještine pogubile. No, ako vam je baš Zorica najseksipilnija stanarka, imate priliku glasati i za nju u našoj anketi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:25