BB TAMARA ŠOKIRALA IZJAVOM

‘Žene često histeriziraju, tad im treba dati finu šamarčinu da se urazume’

 Screenshot RTL / Screenshot RTL

Tamara Posavčić iz Zagreba koja se dosad u Big Brother kući pokazala kao stanarka koja doista malo toga skriva, što fizički, što verbalno, otkrila je svoju stranu koja je priilično šokirala sustanare, ali i gledatelje.

Naime, Katja, Violeta, Tamara i Branimir dotakli su se teme o nasilju.

Katja je komentirala kako je nasilje nad ženama jednostavno jadno, a Violeta je dodala da društvo reagira različito kada je žrtva nasilja žena i kada se radi o muškarcu kao žrtvi.

Uključila se i Tamara koja je rekla: 'Žene, a i poneki muškarci su često skloni pretjerivanju i pretjeranom histeriziranju. Tada ih treba zašamarati, dati im finu šamarčinu da ih urazumiš u sekundi. Drugi gledaju na to kao na nasilje, ali to nije nasilje.'

Prilično šokirani pogledi otkrili su što drugi misle o njezinoj izjavi, a Branimir je sve skupa htio okrenuti na šalu rekavši da je to onda ‘terapeutski šamar’.

Međutim, Tamari nije bilo do šale, ona je posve ozbiljna odgovorila: 'Tako je, terapeutski šamar.'

Video rasprave o nasilju možete pogledati na ovom linku.

Dakako, nisu samo stanari u čudu reagirali na Tamarinu izjavu. Bodybuilderica je šokirala i gledatelje. Većina komentara na stranici Big Brothera na Facebooku je negativna.

Inače, Tamara je već imala tajnu misiju zavesti Ivicu što je, piše RTL, za nju bio mačji kašalj jer je MMA borac pao na njezine čari i prije nego što je dobila zadatak.

No Tamara je bacila oko na nekog drugog.

Počela se sve više zbližavati s Fabijom kojem se uvlačila u krevet u rano jutro nakon čega su se mazili. Nakon toga je Tamara odlučila napraviti kavu dok su ostali stanari spavali, a uskoro joj je pridružio i Fabio pa su se grlili i u kuhinji.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 12:31