25 GODINA LJUBAVI

Zoran Šprajc iznenadio emotivnom posvetom svojoj supruzi: ‘U svakom usponu ima i padova...‘

Zoran i Lidija Šprajc u braku su već 25 godina, a zajedno imaju troje djece

Zoran i Lidija Šprajc

 Instagram/Zoran Šprajc

Voditelj, urednik i novinar Zoran Šprajc (55) proslavio je 25. godišnjicu braka sa svojom suprugom Lidijom, a tom prigodom posvetio joj je predivan status na društvenim mrežama.

"Nakon 25 godina penjanja evo nas konačno među oblacima. Naravno u svakom usponu ima i padova, oluje, kiše i nevremena baš kako je nama bilo danas penjući se po krijesti planinskog lanca Padon na 2500 m visine.

Ali kad nakon svega istraješ i stigneš do vrha budeš nagrađen spektakularnim pogledom na svijet oko sebe i na svijet u sebi. A pri povratku najljepšom i najvećom dugom koju smo ikad vidjeli. Ali nećemo tu stati, imamo pred sobom još mnogo planina i još mnogo oblaka. Živjeli", napisao je Šprajc i izazvao oduševljenje među svojim pratiteljima.

"Koliko uživate znaju samo oni koji vole isto. Sve vam sretno i veselo bilo!!!", "Sretno, i samo tako dalje do zlatnog pira", "Šprajc, pravi si. Samo čuvaj i mazi i pazi svoju gospođu. Pozdrav i uživaj punim plućima na odmoru" - glasili su samo neki od brojnih komentara.

Par je u braku 25 godina, a zajedno imaju troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:53