ČETIRI VELIKA NASTUPA

Vruće ljeto za Lasagnu: Evo gdje ga možete pogledati uživo, a upravo je i potvrđeno: sprema se spektakl na Šalati!

Baby Lasagna nastupat će na Sea Star Festivalu, događaju Eurosong - najveći hitovi, Melodijama Jadrana i Danima piva
 Ivana Grgic/Cropix

Baby Lasagna u nedjelju se vratio u Hrvatsku iz Malmöa gdje je osvojio drugo mjesto na Eurosongu i srca publike diljem svijeta, pa ne čudi što mnoge zanima gdje će moći uživo slušati našeg ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu.

Prvi nastup Baby Lasagne nakon Eurosonga bit će na Sea Star Festivalu u Umagu gdje će nastupati s Angelinom Mango, predstavnicom Italije koja je s pjesmom „La Noia” zauzela sedmo mjesto. Sea Star Festival održava se od 23.-26. svibnja, a Marko i Angelina nastupaju u subotu 25. svibnja na glavnoj pozornici.

Nakon toga slijedi nastup na glazbeno-scenskom događaju Eurosong – najveći hitovi koji će se održati 8. lipnja u Boćarskom domu u Zagrebu. Osim Baby Lasagne, nastupat će i i neka druga eurovizijska imena. Dolazi Norvežanka Alessandra Mele koja je prošle godine predstavljala svoju državu s pjesmom „Queen of Kings”. Stiže i dvostruka azerbajdžanska predstavnica Efendi koja je poznata po hitu „Mata Hari” i danska pobjednika Eurosonga 2013. Emmelie de Forest koja je na domaćem natjecanju bila rezerva, kao i naš Baby Lasagna.

image

Emilija Kokić

Ivana Grgic/Cropix

Na događaju će nastupati i Emilija Kokić, bivša pjevačica grupe Riva koja je pobijedila na Eurosongu 1989., te Marko Bošnjak, Lara Demarin i Eugen Višić koji su bivši natjecatelji Dore.

Baby Lasagna će nakon toga zapjevati na Melodijama Jadrana koje se održavaju u Splitu od 21. do 23. lipnja i dijelit će pozornicu s natjecateljem Superstara Petrom Šegedinom Pijerom te Tončijem Huljićem i Madre Badessom.

Ljeto će zatvoriti u Karlovcu na 37. Danima piva gdje će 1. rujna s Karlovčanima plesati i pjevati „Rim Tim Tagi Dim”.

Upravo je objavljen i najveći samostalni koncert, i to na Šalati 12.09. Karte su u prodaji od sutra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 22:34