POZNATI REDATELJ

Vrdoljak zbog korone završio u bolnici: ‘Sada sam dobro. Ne zaboravite, ipak sam ja iz Imotskog‘

Slavni hrvatski redatelj proveo je oko pet dana na bolničkom liječenju, a onda pušten na kućnu njegu. Njegova sreća kaže, što imam dobru obitelj

Andrija i Antun Vrdoljak

 Ronald Goršić/Cropix/Cropix

Poznati hrvatski redatelj Antun Vrdoljak prebolio je koronu, zbog koje je jedno vrijeme morao provesti i u bolnici. Sada je doma, u krugu obitelji i kako kaže, uspješno se oporavlja.

- Nemojte zaboraviti, ipak sam ja iz Imotskog - u svom standardnom šaljivom tonu uzvraća nam redatelj koji je ove godine u lipnju proslavio 91. rođendan. U bolnici je proveo oko pet dana, a onda je otpušten na kućnu njegu.

- Dobro sam sada. Ali ne možete tu ništa, velika je to pošast koja nas je zahvatila. Kada su me točno pustili iz bolnice, moram priznati da ne znam, imam tko će voditi o tome brigu - dobru obitelj. To je jako važno. Jao onima koji je nemaju, koji su sami, ali možda su tome i sami krivi. Makar, nije ni lako imati obitelj - zaključio je uz smijeh Antun Vrdoljak.

Vedar duh nije ga napustio ni prošle godine kada je doživio moždani udar, zbog kojeg je krajem veljače hospitaliziran u Kliničkom bolničkom centru "Zagreb". Kako piše Gloria, nije se mogao osloniti na lijevu nogu te ga je zaboljela glava, pa je sam potražio liječničku pomoć i to odmah, što je zlatno pravilo kod moždanog udara.

"Bio je dobre volje. U svom stilu mi je rekao da se ne brinemo jer nije u pitanju bila litra nego samo moždana kap", kazao je tada Gloriji njegov sin Marko Vrdoljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 03:14