POSLJEDNJI POZDRAV

'VOLJET ĆU TE ZAUVIJEK. OTIŠAO JE NAJVEĆI, ZBOGOM GLOGI' Od Nebojše Glogovca na društvenim mrežama se oprostili brojni glumci iz Hrvatske i regije

 
Nataša Janjić i Nebojša Glogovac u filmu 'Kenjac'
 YOUTUBE/Screenshot

Vijest o smrti srpskog glumca Nebojše Glogovca rastužila je brojne osobe iz kazališnog i filmskog svijeta, a od njega su se na društvenim mrežama oprostile i dvije domaće glumice.

- Otišao je NAJVEĆI. Spustite zavjesu. Zbogom, Glogi. Ostalo je šutnja, napisal je Nataša Janjić, koja je s Glogovcem glumila u filmu Kenjac.

Producentica, scenaristica i glumica Jelena Veljača s Glogovcem je surađivala u TV seriji 'Stella', a na svom Instagramu objavile je neobičnu fotografiju s preminulim glumcem.

- Voljet ću te zauvijek, napisala je Veljača.

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović teško je pronalazio riječi kojima bi se oprostio od kolege.

- Ne znam što bih ti rekao, što već ne znaš. Jedino što bih mogao da ti kažem je, da kad dođe moj čas, volio bih da me ti pričekaš tamo, napisao je Sergej na Twitteru.

- Počivaj u miru druže, napisao je na Instagramu glumac Andrija Milošević.

i will love you forever

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Srpska glumica Ljiljana Blagojević na Twitteru se oprostila od Nebojše Glogovca.

- I On bira i u svoje rajsko naselje poziva najbolje! Neka ti je vječna slava veliki glumče i časni čovječe!, napisala je.

Nebojša Glogovac bio je veliki navijač Crvene zvezde, a od njega su se oprostili navijači, ali i sam klub.

- Dragi Nebojša sada je stvarno muk. Počivaj u miru i znaj da ćeš zauvek biti u srcima svih nas, riječi su kojima se Crvena Zvezda oprostila od Glogovca.

Objavu dijeli Sergej (@dick_whistler)

Glumica Sementa Rajhard sa Nebojšom Glogovcem surađivala je u seriji 'Stella'.

- Gloga legendo. Svirali su nam trubači, a mi njima pjevali Nesanicu. Rekao si mi: "Halo mala, kako beše ono što studiraš, pravo? Ne, ti si glumica!" Hvala za uspomene. Rip, napisala je.

- Ne mogu. Ne mogu. Braco moj... vidimo se negdje drugdje. Samo da si miran i sretan. RIP, riječi su kojima se glumica Petra Dugandžić, također iz Stelle, oprostila od prerano preminulog glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 04:25