NA SEDMOM NEBU

Vlatka Pokos vratila se u Zagreb, podijelila novost i najavila povratak na glazbenu scenu: ‘Istina je, zaljubljena sam!‘

‘Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno je šarmantan i šarmirao me na aerodromu‘, rekla je Vlatka

Vlatka Pokos

 Josip Moler/Cropix/Cropix

Vlatka Pokos vratila se iz Irske i ponovno će živjeti u Hrvatskoj, a povratku u domovinu kumovala je ljubav, piše Showbuzz.

Njezin ju je novi odabranik oborio s nogu šarmom i izgledom. Uz novu ljubav, otkrila je i da priprema nove pjesme te se vraća na glazbenu scenu.

‘Da! Meni nije nikad dosadno, vratila sam se u Hrvatsku‘, rekla je za In magazin i otkrila kakvi su joj planovi.

‘Pa radim i na novim nekim pjesmama s jako mladom ekipom, imaju 21 godinu, i radim na još jednom projektu vezanom uz Europsko prvenstvo u ragbiju koje će se održati u Makarskoj u šestom mjesecu‘, kaže.

Priznaje i da je njezinom povratku u Hrvatsku kumovao muškarac.

‘Naravno da je‘, rekla je i dodala: ‘Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu! Upoznali smo se na letu iz Dublina u Hrvatsku!‘

Što se tiče novih pjesama, kaže da ima velika očekivanja.

‘Mogu samo reći da sam upoznala dva sjajna mada repera/producenta/pjevača/autora. Jedan se zove Sharky i drugi se zove Giovanne. Prekrasni su dečki, baš uživam radit s njima, tako da su očekivanja velika, a vidjet ćemo ono što radimo kako će proć kod publike, ali totalno nešto drugačije, nešto što nitko od mene ne očekuje‘, otkrila je.

‘Povod mog povratka je stvarno lijep. Rekla sam da više nikad neću živjeti u Zagrebu, ali život me demantirao, tako to obično ide‘, zaključila je Vlatka, piše Showbuzz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:27