ZAJEDNO U MAKARSKOJ

Vlatka Pokos u izazovnoj haljini dala podršku svom novom dečku, unuku bivšeg zagrebačkog gradonačelnika

Vlatka je ceremoniju otvorenja vodila u izazovnoj haljini Matije Vuice koja je djelovala prozirno, no ipak riječ je o tilu boje kože

Daniel Bilić i Vlatka Pokos

 Ivo Ravlic/Cropix

Vlatka Pokos jučer se na svom Instagramu pohvalila kako je izašao njen novi singl "Žena od afera", a navečer je vodila ceremoniju otvorenja Europskog prvenstva u ragbiju koje se održava u Makarskoj, piše Slobodna Dalmacija.

Tajnik hrvatskog ragbijaškog saveza je njen dečko, bivši ragbijaš i unuk bivšeg zagrebačkog gradonačelnika, istoimeni Većeslav Holjevac.

Vlatka je ceremoniju otvorenja vodila u izazovnoj haljini Matije Vuice koja je djelovala prozirno, no ipak riječ je o tilu boje kože koji strateška mjesta prekriva crnom tkaninom.

image

Vlatka Pokos

Ivo Ravlic/Cropix

Da Vlatka ponovno ljubi doznalo se prije dva mjeseca. Naime i sama pjevačica i voditeljica priznala je da se zbog ljubavi vratila iz inozemstva u Hrvatsku. Upoznali su se na letu za Dublin, a Holjevac ju je odmah osvojio šarmom.

Štoviše, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled.

image

Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac

Ivo Ravlic /Cropix

‘Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!‘, rekla je Vlatka i potvrdila kad je u pitanju ljubav, da je tipična Ovnica.

- Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu - ispričala je Vlatka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 09:36