LIJEPA MARIJA

Upoznajte samozatajnu suprugu Marka Pjace: ‘Mislio sam još će se i brinuti za mene - ali ništa!‘

Najveća podrška hrvatskom reprezentativcu Marku Pjaci su zasigurno njegova supruga Marija i sin Luka

Marko Pjaca i Marija Pavičić

 Instagram/Marko Pjaca

Nakon osam godina, Marko Pjaca vraća se u Maksimir. Iako mu ugovor s Rijekom vrijedi još dvije godine, u njemu stoji klauzula da Pjaca može napustiti Rujevicu ako netko plati odštetu od milijun i pol eura. A zagrebački Dinamo spreman je platiti! Pjaca je prošao i liječnički pa bi uskoro trebao pasti i potpis.

Na njegovu profesionalnom putu najveća podrška mu je svakako njegova supruga Marija Pavičić i sin Luka.

Iako je Marija samozatajna i ne otkriva puno svoju privatnost javnosti, ponešto ipak znamo.

Par se nakon tri godine veze odlučio na veći korak i, kada su malo popustile mjere za vrijeme pandemije, 2021. su se vjenčali, a u braku su dobili sina Luku. Poseban je dan proslavljen u Zagrebu, a atmosfera je bila čarobna - od prekrasne mladenke i njezine vjenčanice do plesa, puštanja lampiona, ali i glazbenih gostiju, pjevači Minea i Jole su zabavljali uzvanike.

Inače, nogometaš je ranije otkrio i što čini za njega idealnu djevojku. "Mora biti zanimljiva i da možemo razgovarati o svemu. Treba razumjeti posao kojim se bavim i brojna putovanja, a opet, mora biti tu za mene kada smo zajedno, jednako kao i ja za nju. Nije mi važno je li plava, smeđa ili crna", prenosi Pjacine riječi Gloria.

Jednom je prilikom nogometaš izjavio da su karakterno on i njegova supruga slični te da je sretan što je pronašao takvu ženu jer, kako je opisao tada, odrekla se nekih stvari kako bi bila s njim. Inače, Marija je fizioterapeutkinja, ali kako je Pjaca ispričao Robertu Knjazu, više on nju masira nego ona njega.

"Više sam puta ja nju masirao nego ona mene. Mislio sam sve spojiti, žena mi je fizio, još će se brinuti za mene, ali ništa", našalio se tada nogometaš koji će se, kako mediji pišu, uskoro vratiti igrati za Dinamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 10:34