LANA UJEVIĆ

Udala se mlada domaća glumica: Zavoljeli smo je u seriji ‘Zlatni dvori‘, a sada je podijelila najsretnije trenutke

Glumački angažman u popularnoj televizijskoj seriji Lana je dobila za vrijeme studija

Lana Ujević

 Instagram/Lana Ujević/

Udala se glumica Lana Ujević, koja je javnosti poznata po ulozi u televizijskoj seriji "Zlatni dvori". Lana je sreću pronašla s dugogodišnjim partnerom Tinom Telentom. Na svadbi su među uzvanicima bili Lanini kolege glumci koji su odlučili poseban trenutak podijeliti u Instagram pričama, koje je kasnije Lana podijelila.

image

Udala se glumica Lana Ujević

Screenshot Instagram/lana Ujević//
image

Udala se glumica Lana Ujević

Screenshot Instagram/lana Ujević//

Inače, Lana je rođena u Baden-Badenu (SR Njemačka) kojeg, kako prenosi Gloria, napušta zbog studija njemačkog jezika i književnosti te portugalskog jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Glumački angažman u "Zlatnim dvorima" dobila je za vrijeme studija, koji kasnije prekida kako bi upisala Akademiju dramske umjetnosti.

Lana je diplomirana glumica, a uz glumu voli i glazbu. "Bavim se pjevanjem i sviram klavir i gitaru", kazala je za Gloriju prije dvije godine. A kada je sport u pitanju, onda je za nešto manje dinamične aktivnosti. "Joga i plesanje po kući ako se to ubraja", kazala je da su njezine sportske aktivnosti.

U "Zlatnim dvorima" glumila je uz Katarinu Baban, Matka Knešaureka, Petru Dugandžić, Eciju Ojdanić, Petru Kraljev, Roberta Kurbašu, Jana Kerekeša, Sandru Lončarić i druge. Lana je utjelovila lik Martine Begovac, a emitiranje serije trajalo je od 2016. do 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 15:43