LJUBITELJICE MODE

Treba se na vrijeme pripremiti za ljeto: Poznate Hrvatice nisu odoljele kupaćim kostimima

Nove linije svidjele su se Zorici Kondži, Andrei Šušnjari, Antoniji Dori Pleško...

Snježana Mamić i Zorica Kondža

 Jakov Marović/

Da je izbor outfita za plažu jedan od najtežih modnih zadataka složit će se mnoge žene, pa ne čudi da su brojne Splićanke prošlog petka pohrlile na predstavljanje ljetne kolekcije Lunaria Summer 2024. Uz pjenušac i ukusne delicije, nove linije luksuznih kupaćih kostima i modnih dodataka splitskog brenda među prvima su razgledale poznate dame - Zorica Kondža, Andrea Šušnjara, Antonia Dora Pleško, Monika Sablić, Lucija Zaninović, Izabela Martinović, Neda Makjanić Kunić, Sandra Ledenko, Ivona Glavaš, Vesna Budimir

- Na prvi sam se pogled zaljubila u jedan jednodijelni badić sa šarenim dezenom. Kako u svom ormaru imam samo jednobojne badiće, sad ga jedva čekam "prošetati" - otkrila je pjevačka diva Zorica Kondža, koja je svog favorita za plažu pronašla u liniji Miss Bikini. Riječ je o ekskluzivnom talijanskom dizajnu iza kojeg stoje sestre iz Rima, Alesandra i Francesca Piacentini, a koji se prošlogodišnjom revijom na Milanskom tjednu mode u Palazzo Isimbardi na velika vrata vratio na pistu.

Talijanski mediji tada su posebno pohvalili ideju dviju dizajnerica koje je nadahnula želja svake žene da i na plaži bude jedinstvena zbog čega su njihove kreacije prepoznatljive po profinjenim ukrasima i suvremenom tehnikom izrade.

Ove kupaće kostime možete pronaći u Splitu, Solinu i Makarskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 13:22