UPOZNALI SU RODA

Tonči Huljić pozirao s legendarnim glazbenikom, bila je i Rozga: ‘Jedan od mojih najvećih idola, a sad smo - djedice‘

Rod Stewart sinoć je u Stožicama, Sloveniji, izveo svoje najveće hitove poput ‘Do Ya Think I’m Sexy‘, ‘Maggie May‘, ‘It’s a heartache‘

Tonči Huljić

 Tomislav Pancirov/

Tonči Huljić pohvalio se na svom Instagramu fotografijom s Rodom Stewartom.

"Rod Stewart, jedan od mojih najvećih idola iz tinejdžerskih dana, a sad smo obojica... djedice", napisao je Huljić uz fotografije njega i njegove supruge, Vjekoslave, s engleskim glazbenikom.

Inače, Stewart je sinoć održao koncert u Stožicama, Sloveniji, a ondje je uživala i Jelena Rozga. Nastup od dva sata i brojni hitovi poput "Do Ya Think I’m Sexy", "Maggie May", "It’s a heartache" oduševili su publiku i dokazali kako britanski glazbenik s razlogom i nakon 50 godina karijere puni dvorane diljem svijeta.

image

Rod Stewart i Jelena Rozga

Screenshot Instagram/ Jelena Rozga/
image

Rod Stewart

Andraz Kobe/

Glazbenik je koncert zatvorio izvedbama "Have I Told You Lately" i "Sailing". Stewart se smatra jednim od najomiljenijih i najuspješnijih izvođača našeg vremena, čija karijera traje već pet desetljeća i tijekom koje je prodao više od 250 milijuna albuma diljem svijeta.

Zvijezda je čak dva puta uvrštena u "Rock and Roll Hall of Fame", dobitnik je nagrade Grammy, a 2016. proglašen je vitezom zahvaljujući svom doprinosu glazbi i humanitarnom radu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 13:05