MARTINA VRBOS

Tko je muž Hrvatice koja je htjela predstavljati Srbiju na Eurosongu? ‘Ja sam crkla za njim, a on nezainteresiran...‘

‘Došao je na moj koncert, snimila sam ga iste sekunde i pomislila da je sladak‘, rekla je

Martina Vrbos u AmiG showu izvodi svoju pjesmu ”Zašto mi ne daš da te volim”

 Screenshot/pink/

Hrvatska pjevačica Martina Vrbos već nekoliko godina živi i radi u Beogradu, a vijest da je odlučila sudjelovati na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije stavila ju je u centar pozornosti.

Naime, natjecala se s pjesmom "Da me voliš", no nije uspjela proći u finale "Pesme za Evroviziju". Doduše, još uvijek svi pričaju o njoj i njenom neobičnom pothvatu da kao Hrvatica predstavlja Srbiju na Eurosongu. Tijekom priprema za nastup i usred cijele medijske pompe, najveća joj je podrška bio njezin suprug Bogoljub Vidaković.

Inače, 39-godišnja Martina i 33-godišnji Bogoljub vjenčali su se 8. srpnja 2016. godine u Istri, a ceremoniji su nazočili samo članovi najuže obitelji. Prije toga su bili dvije godine u vezi, a danas imaju dvoje djece, sina Kostu i kćer Milu.

- Upoznali smo se u Budvi. Došao je na moj koncert, snimila sam ga iste sekunde i pomislila da je sladak. Upoznao nas je zajednički prijatelj. Naravno da sam crkla za njim, a on se ponašao nezainteresirano. Igrice su trajale nekoliko mjeseci, dok nije pao na moj šarm i, eto, danas smo muž i žena - izjavila je Martina jednom prilikom za Blic i dodala kako razlika u godinama njima ne smeta.

- Razliku ne osjećam jer se odlično slažemo. Možda je bolje da me to pitate kad budem šezdesetogodišnja debela baba, a on još uvijek zgodan i lijep. Tada ću sigurno znati odgovoriti - našalila se tada.

Inače, bivša članica riječkih "Putokaza" se po vlastitom priznanju i osjeća kao Srpkinja. Izjavila je čak i kako smatra da je Aleksandar Vučić jedan od najzgodnijih Srba, a nedavno je bubnula da je mirne duše možemo zvati i "Martina Srbos".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:04