NEUNIŠTIVA PJEVAČICA

Tereza izašla iz bolnice, javila nam se iz šetnje: ‘Jedva sam izdržala bolove...‘

Naša glazbena diva otpuštena u bolnici je boravila zbog jake upale potkožnog tkiva na desnoj nozi, a sada se oporavlja u svom domu

Tereza Kesovija

 Tomislav Kristo/Cropix

Nakon što je zbog jake upale potkožnog tkiva na desnoj nozi Tereza Kesovija morala na liječenje u zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević, naša glazbene diva uspješno se oporavlja kod kuće. Točnije njezin optimizam, kako to i sama priznaje, ne dozvoljava joj da stane, da se obeshrabri, da posustane. Čak je i na svojoj Instagram stranici s obožavateljima podijelila fotografiju iz šetnje kao dokaz da bol nije jača od nje.

"Šetam, šetam, svaki dan... I nije to tako loše. Kad se čovjek prisili, mislim", napisala je duhovito uz svoju fotografiju Kesovija dodajući i onu staru - što se mora nije teško.

- Trajat će to još neko vrijeme, i dalje me boli, ali ništa bez vježbe. Bila je to stvarno jaka upala, za ne povjerovati koliko je to bolno, rekli su mi liječnici na granici izdržljivosti. I sada kada hodam osjećam bol, ali uspijem prijeći u šetnji uglavnom oko kilometar - govori nam Kesovija dodajući da je uvijek najvažnije kako se čovjek osjeća u glavi.

- Moraš biti optimist - ističe dodatno pjevačica koja će u srijedu, 9. studenog, u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" primiti nagradu "Nova ploča" Hrvatske diskografske udruge. Pored Tereze, ovogodišnji dobitnici su i Stjepan Jimmy Stanić, Drago Diklić te Croatia Records. Tereza Kesovija planira naravno, osobno doći i preuzeti nagradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 18:43