VRIME JE

Svi komentiraju novu pjesmu Olivera Dragojevića: ‘Nastala je prije 10 godina, evo tko ju je napisao‘

Materijali za album su se preslušavali dvije godine, a Oliverovi kolege su se prisjećali svih njegovih komentara i uputa

Oliver Dragojević, 2016.

 Tom Dubravec/Cropix

Nova pjesma Olivera Dragojevića ‘‘Vrime je‘‘ premijerno je puštena na njegovom memorijalu ‘‘Trag u beskraju‘‘ u Veloj Luci.

Autor glazbe je Tomislav Mrduljaš, tekst supotpisuju Tomislav Mrduljaš i Marijan Ban, a aranžman Igor Ivanović. Pjesma ‘‘Vrime je‘‘ stiže nakon velikog hita ‘‘Ne mogu ti reći‘‘ objavljenog u ožujku, a kojim je najavljen album ‘‘Dolaziš‘‘ s dvanaest novih Oliverovih pjesama.

- Oliver je bio poseban čovjek koji je svojom pjesmom dopirao duboko u dušu i bojio naše živote posebnim bojama. Oliver je pisma, Oliver je more… Lijepo je bilo s Oliverom dijeliti note i surađivati s Marijanom Banom, biti svjedok kad ti svojim pjevanjem u pjesmu unosi ono jedinstveno i posebno, onako kako je jedino on to znao. ‘Vrime je‘ je jedna emotivna pjesma, rezultat lijepih trenutaka druženja s glazbom i dragim ljudima. Nastala prije desetak godina i drago mi je što je sada imamo priliku podijeliti sa svima - o pjesmi i suradnji s Oliverom je izjavio Tomislav Mrduljaš tijekom velike jučerašnje proslave njegova lika i djela u Veloj Luci. jesto je bilo krcato, obožavatelji Olivera Dragojevića preplavili su svaki dio Vele Luke, a uvala je bila puna brodica s kojih su ljudi uživali u koncertu. Odmah na početku koncerta upaljene su i prve bengalke.

Prema pisanju raznih medija i Oliverovoj udovici Vesni, materijali za album su se preslušavali dvije godine, a Oliverovi kolege su se prisjećali svih njegovih komentara i uputa kako bi se pjesme napravile onako kako bi on htio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 18:12