BIVŠI BOKSAČ

Stjepan Božić imao nesreću na putu prema moru: Ništa strašno, ali dovoljno da te izbaci iz takta

Srećom, svi su dobro, bez ozljeda i čini se da su već zaboravili na šok s putovanja
Obitelj Božić
foto: Instagram

Na putu do mora naš bivši boksač Stjepan Božić (45) s obitelji doživio je jučer lakšu prometnu nesreću.

- Imali smo blažu prometnu putem do mora, ništa strašno, ali dovoljno da te izbaci iz takta, ali i da ti vrati vjeru u ljude... Dobre ljude, one sorte koju najviše volim. Hvala predivnoj Dani Bošnjak iz resorta Plitvice koja je cure i mene pokupila doslovno s ceste i odvela na kavu. Hvala nepoznatom gospodinu koji nam je ponudio smještaj u njegovom apartmanu da se cure odmore i da mi dođemo k sebi. Pamtim samo lijepo iz ove ružne epizode. Došli smo konačno na more. Ja ljubim cure, a muž tlo po kojem hodam. I na kraju dana je sve baš onako kako treba biti - napisala je na svom Instagram profilu Božićeva supruga Petra, 35-godišnja ekonomistica.

Srećom, sudeći prema njihovim objavama na društvenim mrežama svi su dobro, bez ozljeda i čini se da su već zaboravili na šok s putovanja.

Obitelj Božić trenutno se odmara u Vrsima, na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, nedaleko od Zadra. Stjepan i Petra na ljetovanju su sa šestomjesečnom kćeri Emmom Katarinom te trogodišnjom Lucijom, a vrijeme provode hvatajući zrake sunca na Obali kneza Branimira te bilježeći važne obiteljske trenutke, kao što je Emmino prvo kupanje u moru.

Podsjetimo, poznatom boksaču ovo je treći brak, a samo tri mjeseca nakon vjenčanja, Petra i Stjepan saznali su da će u obitelji dobiti prinovu. Sredinom prosinca prošle godine Petra je u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj rodila Emmu Katarinu. Stjepan s kriminalistkinjom Angelinom Halambek ima dva sina, Dominika (12) i Mateja (10) - u toj je vezi boksač bio 12 godina, a u braku pet, do razvoda 2010. godine. Iz drugog braka s petnaest godina mlađom kozmetičarkom i pjevačicom Mateom Božić, Stjepan ima kćer Luciju (3).

Zagrepčanka Petra, pak, s kamerunskim nogometašem Patriceom Kwedijem ima sina Lucasa (12).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 08:48