DALA SAVJET DRUGIMA

Sonja Kovač otkrila tajnu svoje linije dva mjeseca nakon poroda: ‘Svaka od nas je jedinstvena‘

Influencerica uživa u majčinstvu, a na društvenim mrežama često dijeli trenutke s kćerkicom

Sonja Kovač

 Instagram

Influencerica Sonja Kovač početkom svibnja dobila je kćerkicu Bellu May s partnerom Goranom Mandićem. Od tada Sonja često dijeli trenutke s kćeri, ali i ostale trenutke iz svog života. Tako je sada objavila video u crnom bikiniju uz koji se osvrnula na jedan komentar koji je dobila za svoj izgled.

"Odgovor na pitanje o mojoj liniji nakon 2.5 mjeseca od poroda", pisalo je u tekstu koji je objavila uz video. U dužem je opisu rekla kako se žene ne bi trebalo uspoređivati s drugima, a pogotovo na društvenim mrežama. "Svaka od nas je jedinstvena, drugačija i posebna! Odgovor na vaše pitanje o mojoj liniji je kako nema nikakve tajne - samo geni", započela je u svojoj objavi.

Potom je rekla kako ona tijekom trudnoće nije dobila kilograme, što se moglo vidjeti po njezinim objavama. "Doslovno ni vodu nisam navukla, samo sam imala trbuh i tako je vrlo brzo i splasnuo, još ga je mrvicu ostalo. Olakotna je okolnost kada se brzo oporaviš od poroda pa si odmah u pogonu. Znam da vas ima još takvih jer nekada nas drugi gledaju ispod oka kao da nismo s djetetom već negdje tešemo liniju i tko zna što radimo kako bismo vratile formu", istaknula je pa poručila ženama da se ne "zamaraju kilogramima nakon trudnoće".

"Otići će kad tad pa makar i kad počnete jurcati za bebicom kada propuza ili prohoda", zaključila je. U komentarima su joj se javile i brojne druge majke, uključujući Lanu Jurčević koja je prvo dijete, kćer Maylu Lily, dobila u studenom prošle godine. "Ja sam debela i to je to", napisala je uz nasmiješeni emotikon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:19