‘PRAVA ISTINA‘

Šok na hrvatskoj sceni, iznenada se razvodi Indira: ‘Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku nakon 11 godina‘

‘Poštujući zajednički višegodišnji život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati‘

Indira i Miroslav Levak

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Kao grom iz vedra neba za većinu javnosti odjeknula je objava koju je na društvenim mrežama podijelila pjevačica Indira Levak, koja će uskoro, očito, ponovno biti Indira Vladić, piše Slobodna Dalmacija.

image

Indira i Miroslav Levak

Ranko Suvar/Cropix/Cropix

- Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon jedanaest godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Indira otvorila dušu o braku: Ovo je prava istina o odnosu između Miroslava i mene...Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući zajednički višegodišnji život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - poručila je Indira Levak.

image

Indira tijekom koncerta

Vojko Basic/Cropix

Inače, nedavno se bivša pjevačice popularne Colonije osvrnula na bračni život u jednom intervjuu.

- Za mene brak nije idealan, to ne postoji. Brak je nekad oluja, a nekad uragan... Ipak, ljubav je najvažnija, kao i poštovanje. Suprug je moja srodna duša, a mi smo dvoje temperamentnih ljudi. Ja sam djevica, on je ovan i jako smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon dvadeset pet godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede - zaključila je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. srpanj 2024 12:42