PREPIRKA

Skoko uzvraća udarac Jacquesu: Evo što je odgovorio na komentar našeg slavnog pjevača

‘Nevjerojatno bahato i neprimjereno ponašanje. Ovo zaslužuje svaku osudu! Lijep pozdrav od debelog‘, komentirao je pjevač ranije

Chef David Skoko

 Biljana Blivajs/Cropix

Chef David Skoko odgovorio je na raspravu koja se pokrenula nakon što je dao intervju za portal Gostiona u kojem je dao savjet Hrvatima po pitanju prehrane. Taj se savjet nije svidio našem pjevaču Jacquesu Houdeku koji je oštro osudio riječi i gestikulaciju Skoke.

- Hrvatskoj naciji bih preporučio da počnu zdravije jesti jer ste debeli. Znači jedete kao prasci krumpira, mesa i pekarskih proizvoda… To je koma! Jedite više ribe, jedite više zelenja, više zdrave hrane, više se krećite. Bit će vam svima skupa, i nama, i meni, i svima vama i vašoj djeci bolje, kazao je Skoko.

Komentarom se javio pjevač i izrazio svoje mišljenje.

- Nevjerojatno bahato, i neprimjereno ponašanje. Osobito, ova gestikulacija rukama, prema ustima, uz ‘prikladan‘ izraz lica. Fuj. OK, shvatili smo, gade Vam se debeli Hrvati. Nadam se da Vam je sad lakše, nakon što ste se ovdje, na ovakav način, ‘ispromovirali‘. Ovo zaslužuje svaku osudu! Lijep pozdrav od debelog, napisao je Houdek.

A sada je Skoko ‘uzvratio udarac‘. Naime, chef je u svojoj Instagram priči podijelio fotografiju u kojoj drži ribu, a na slici je pisalo: ‘Draga nacijo, nemojte jesti više plave ribe... ona vam je jeftina i zdrava!‘

image

David Skoko

Screenshot Instagram/David Skoko/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 12:03