ŠOK ZA ŠOKOM

Sjećate se harmonikašice koju su odbili na Dori? Sestra joj priredila urnebesno iznenađenje: ‘Ne mogu vjerovati...‘

Influencerica je iznenadila svoju sestru, pjevačicu i harmonikašicu Stelu Rade svojom novom tetovažom

Natali Rade iznenadila Stelu Rade tetovažom

 Screenshot Instagram/Natali Rade/

Natali Rade, influencerica poznatija pod imenom MamaDrama, iznenadila je svoju sestru, pjevačicu i harmonikašicu Stelu Rade tako što ju je tetovirala na ruci. Stela je ostala iznenađena jer nije očekivala da će sestra istetovirati njezin lik.

"Ljudi, tetovirala sam si sestru, a ona to još ne zna. Idem sad vidjet reakciju, idemo se vidjet sad upravo. Znači, nema pojma ni o čemu...", rekla je Natali u svom videu objavljenom na Instagramu. Stelina je reakcija bila neprocjenjiva - u šoku je gledala svoju sestru i njezinu novu tetovažu.

Zatim se harmonikašica našalila da će sada ona morati istetovirati Natali. Influencericina nova tetovaža prikazuje Stelu s harmonikom, nekoliko nota i zvijezdom. Natali je, uz sestrinu reakciju, pokazala svojim pratiteljima i sam proces tetoviranja.

Inače, Natali je samohrana majka djevojčice koja na svojim društvenim mrežama dijeli situacije iz stvarnog života na satiričan način. No, osim na društvenim mrežama, Natali je javnosti poznata i po svom angažmanu u televizijskim emisijama "3,2,1 kuhaj" i "Tko to tamo pjeva?".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 01:17