STIGLA JE PRINOVA

Sin legendarnog Đorđa Balaševića objavio da je dobio prvo dijete, kćer je nazvao po pjevačevoj majci

Aleksa i Nikolina, koji su se vjenčali 16. lipnja u Hramu Svetog Save u Beogradu, kćer su nazvali po Đorđovoj majci Veroniki

Aleksa i Nikolina Balašević u Hramu sv. Save

 Instagram

Sin pokojnog Đorđa Balaševića objavio je jutros da je dobio prvo dijete sa suprugom Nikolinom.

"Jutros nas je nebo ponovno iznenadilo. Stigla nam je na svijet Vera Balašević", napisao je Aleksa Balašević (28), koji je krajem travnja javno otkrio da stiže prinova.

"Za nešto više od tri mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze koja me od studenog, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest", napisao je tad.

Aleksa i Nikolina, koji su se vjenčali 16. lipnja u Hramu Svetog Save u Beogradu, kćer su nazvali po Đorđovoj majci Veroniki, koju su zvali Vera.

"Moj muž i ja najmanje znamo o tome kako nam je sin uspio. Mi smo bili navikli na njegovu vedrinu, na lakoću kojom se on umio izraziti, ali nikada nismo razmišljali o tome da to nekome drugom, osim nama, može biti tako blisko i drago", rekla je u intervju početkom ‘80-ih njegova majka, koja je nažalost preminula prije nego što je uspjela vidjeti sina uživo na koncertu.

Novom članu obitelji veseli se i baka Olivera (63), koja je također podijelila sretnu vijest. Njoj će to biti treća unuka budući da kći Jovana ima dvije djevojčice, Simonu (9) i Petru (6).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:30