ODUŠEVILA PRATITELJE

Severina novim fotografijama u kupaćem kostimu zapalila Instagram: ‘Svi vatrogasci hitno u Vrnik‘

Pjevačica uživa na otočiću Vrniku kraj Korčule, pokazala je zavidnu figuru u kupaćem kostimu

Severina

 Instagram/severina/

Severina je na svom Instagramu podijelila fotografije s Vrnika, malog otočića pokraj Korčule. Pokazala je kako uživa, ali pohvalila se i svojom zavidnom figurom u kupaćem kostimu, čak ni obožavatelji u komentarima nisu mogli ostati ravnodušni pa su uslijedili brojni komplimenti.

"Šešir tijelo čuva...", napisala je pjevačica u opisu objave koja je zapalila Instagram. "Svi vatrogasci hitno u Vrnik!!!", "Isuse kriste upalite klimu!!!", "Zato nema struje u Dalmaciji!!", "Evo zašto je cijeli internet svjetski kolapsirao!", "Seve kao s druge planete, uvijek posebna vila", neki su od komentara koji se mogu pročitati u mnoštvu vatrica i srca ispod Severininih fotografija.

U komentarima su se javile i druge zvijezde sa scene kao što su glumica Ana Begić Tahiri, pjevačica Nika Turković, novinar Davor Grgin, model Pedro Soltz, glazbenik Božo Vrećo i drugi. Inače, Severina je nedavno bila na Korčuli gdje su se ona i njezin sin uslikali s našim reprezentativcima Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem.

"Dečki koji nas, osim na terenu, usrećuju svojom pojavom i van njega... Hvala, Luka Modrić i Mateo Kovačić...", napisala je popularna pjevačica tada pa pokupila brojne simpatije svojih obožavatelja. "Moćna ekipa", "Najbolje hrvatsko", neki su od komplimenata koje su zvijezde dobile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 07:55