JARUN OPEN

Severina, Maja Šuput, Grdović, Halid, Bajaga, Senidah i Saša Matić u Zagrebu pripremaju spektakl

Zagrebački Jarun postaje mjesto zabave, točnije Otok hrvatske mladeži na Jarunu, gdje će biti pozornica na koju će se popeti poznati
Severina
 Jarun Open/Press

Severina, Maja Šuput, Mladen Grdović, Halid Bešlić, Bajaga i Instruktori, Jala Brat i Buba Corelli, Senidah, Saša Matić i mnoga druga poznata imena vraćaju se ovog lipnja u velikom stilu na pozornicu Jarun Opena nakon više od godinu dana velike pauze u kojoj su sva društvena događanja stavljena na čekanje.

image
Maja Šuput
Duje Klaric/Cropix

Napkon je došlo vrijeme je za koncerte i zabavu koja nam je svima nedostajala.

image
Jala Brat i Buba Corelli
Arnej Misirlic/Jarun Open/Press

Zagrebački Jarun postaje mjesto zabave, točnije Otok hrvatske mladeži na Jarunu, gdje će biti pozornica na koju će se popeti mnoga poznata glazbena imena.

image
Saša Matić
Emica Elvedji/Cropix

Tako je 25. lipnja rezerviran za Jalu Brata i Bubu Corellija, 26. lipnja za Severinu i Mladena Grdovića, Maja Šuput i Saša Matić pjevaju 2. srpnja, a 3. srpnja se na pozornicu penju Relja i Senidah. Bajaga i Instruktori zabavljat će publiku 9. srpnja, dok 10. srpnja na pozornicu stižu Halid Bešlić i Željko Bebek.

image
Bajaga i instruktori
Goran Sebelic/Cropix

Broj ulaznica je ograničen i sve će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, što znači samo jedno – požurite po svoje ulaznice, kako biste zajedno s društvom uživali u najdražim pjesmama omiljenih izvođača. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:49