'TUGA U MENI'

Seve se oprostila od Tomaža Pandura: 'Kad ode netko tko te razumio, odeš i ti'

 Instagram

Vijest o smrti slovenskog redatelja Tomaža Pandura potresla je njegove kolege te sve one koji su s njim radili i poznavali ga.

Među njima je bila i Severina koja je s njim surađivala tijekom svoje zadnje turneje 'Dobrodošao u klub', a sve je osmislio upravo on. Riječ je bila o scenskoj bajci u četiri čina, kako ju je on opisivao.

Pjevačica je često u intervjuima isticala kako se njih dvoje odlično razumiju, te da komuniciraju gotovo samo pogledima. I Tomaž je za Severinu imao samo riječi hvale pa je za nju jednom prilikom rekao da je ona jedna od najtoplijih i najiskrenijih osoba koje je upoznao. Logično je zato da ju je njegova smrt potpuno shrvala. Evo kojim se riječima pjevačica na društvenim mrežama oprostila od njega.

- Gledam tvoju sliku, a čujem tvoj smijeh... Kad ode netko koga si volio i tko te volio, tko te razumio, prihvaćao... odeš i ti... kruniš se... Tuga u meni i oko mene... Volim te, ljubezen moja... - napisala je.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:52