JUTARNJE RAZGIBAVANJE

Seve izazovnom fotkom raspametila fanove: 'Teško Kojiću s ovakvom ljepotom, treba to izdržati'

 Instagram

Ako netko zna kako izazvati reakciju svojih obožavatelja, onda je to definitivno Severina. Među zadnjim fotografijama koje je objavila na Instagramu, nalazi se jedna za koju je pozirala u vrućim hlačicama i s pozom koju je sama opisala kao 'jutarnje razgibavanje'.

Fotografija je prikupila preko 13 tisuća lajkova, kao i brojene komentare među kojima su joj udijeljeni brojni komplimenti.

' Božanska si, kraljica', 'Vanzemaljka', 'Ajme nogu', 'Nakon ovog smo svi u stresu', 'Najjača žena, kakav komad', 'Nema zgodnije' 'Ni cure s 20 nisu ti ravne' - samo su neki od njih.

A da na Severinin izgled definitivno utječe sreća u privatnom životu zasigurno govori i fotografija koju je objavila upravo danas. Naime, njezina majka i sin s Igorom i njegovom obitelji slave Uskrs, a koliko su sretni svi zajedno, govore osmjesi na njihovim licima.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. srpanj 2024 00:47