ZASITIO SE SVEGA

Senna M progovorio o odlasku s glazbene scene: Njegova djeca ni ne znaju da je bio pjevač

Senad Galijašević, koji je je hrvatskoj javnosti poznatiji kao Senna M, glazbenu je karijeru zamijenio proizvodnjom filmske i televizijske opreme. Bivši glazbenik danas ima uspješnu tvrtku čije proizvode traži čak i NASA.

Senna M za InMagazin progovorio je o svom velikom životnom zaokretu.

- Ovo je sigurno najsretniji dio mog života, osjećam se korisno. Ne prodajem maglu, prodajem nešto konkretno što ljudima treba i sretan sam. Cijeli život se bavim tom magijom lijepe slike i nije bilo teško krenuti - izjavio je.

Od karijere glazbenika odustao je jer se zasitio medija i zadimljenih diskoteka, a kad vidi kakva su teška vremena došla, siguran je da je dobro odlučio. Kako je rekao za InMagazin, njegova djeca ni ne znaju da se bavio glazbom.

- Ne znaju da im je tata bio pjevač. O tome im nikad ne govorim. Više im to pričaju drugi - priznao je.

Senad danas uživa u anonimnom životu sa svojom obitelji.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 09:26