NOVA EMISIJA

Robert Knjaz: ‘Otkrit ću vam ljudsku stranu naših sportskih legendi. Krećemo s Lovrom!‘

Autor je dokumentarnog serijala ‘Knjaz kod Vatrenih‘, koji s emitiranjem kreće sljedećeg utorka, 11. listopada, u 20.15 na HTV1

Robert Knjaz

 HRT

Želio sam da kroz ovaj serijal, tempiran uoči nogometnog prvenstva u Kataru, naši gledatelji upoznaju ljude radi kojih se svi mi veselimo, ludujemo, tugujemo ili očajavamo. Svi smo ‘ludi‘ za nogometom, ali mene je zanimala tzv. ljudska strana naših sportskih legendi, zanimalo me da otkrijem i kakvi su oni kao ljudi - govori Robert Knjaz, autor dokumentarnog serijala ‘Knjaz kod Vatrenih‘, koji s emitiranjem kreće sljedećeg utorka, 11. listopada, u 20.15 na HTV1.

Kroz šest nastavaka Knjaz je u Glasgowu posjetio Josipa Juranovića i Bornu Barišića, skoknuo je i do Londona u goste kod Ivana Perišića, bio je u Stuttgartu do Borne Sosa, u Leipzigu kod Joška Gvardiola...

- Prema konceptu emisije zamišljeno je bilo da naše poznate nogometaše snimamo u klubovima u kojima igraju, odnosno gradovima u kojima žive - objašnjava Knjaz, koji serijal počinje u gostima kod Lovre Majera, nove zvijezde vatrenih i miljenika navijača Rennesa.

image

Knjaz kod Vatrenih

HRT

Za njim žude treneri najvećih europskih klubova, jer često na terenu zna zakuhati asistenciju ili gol. No, što Majer voli skuhati izvan terena? Kako je izgledao njegov prvi skok u bezdan, a kako prvi susret s Messijem? O svakidašnjem životu igrača nesvakidašnje ljevice saznat ćemo sve u prvoj epizodi ‘Knjaza kod Vatrenih‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:07