NEZGODA NA PROBI

Robert Ferlin završio na traumatologiji nakon showa ‘Zvijezde pjevaju‘: ‘Uskrs na hitnoj...‘

Po mnogima najzabavniji par HTV-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ tamo je završio zbog Ferlinove rupture mišića na lijevoj nozi

Robert Ferlin

 Cropix

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca Uskrs su dočekali na zagrebačkoj Klinici za traumatologiju. Po mnogima najzabavniji par HTV-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' tamo je završio zbog Ferlinove rupture mišića na lijevoj nozi.

- Sve je počelo u subotu na generalnoj probi emisije. Skupa s Marijem silazio sam po stepenicama prema bini gdje smo imali zadnji pokus za našu izvedbu pjesme 'Petrsin i češanj' autora, pjevača i osnivača Bonace, legendarnog Duška Jeličića Duleta. Prilikom silaska odjednom sam osjetio snažnu bol u nozi. Isprva sam mislio da je grč, ali kako taj grč nije prolazio, na HTV je potom na poziv došla Hitna pomoć čiji su mi liječnici predložili da me odvedu u Traumu. Pitao sam ih hoće li me vratiti do početka showa, ali kako mi nisu na to mogli odgovoriti, odlučio sam, na vlastitu odgovornost, ostati i otpjevati svoje - počinje priču Ferlin, koji se skupa sa svojim mentorom, na radost žirija i publike, prekjučer plasirao u top 5 natjecateljskih parova.

Nažalost, nije bilo vremena za slavlje, jer bol na nozi, koja je u međuvremenu još i natekla, bila je sve jača kako je vrijeme prolazilo. Pa su stoga po završetku emisije Ferlin i Battifiaca krenuli put zagrebačke Klinike za traumatologiju, odakle je mentor svojim pratiteljima na Facebooku poslao netipičnu blagdansku čestitku.

image

Robert Ferlin i Mario Battifiaca

Dario Njavro/Hrt

- I evo kako završi 4. emisija 'Zvijezde pjevaju! Ferlin, izdrži! Mentor čeka i tebe i Uskrs na hitnoj! Sretan Uskrs svima. Show must go on! - napisao je Battifiaca uz fotografiju snimljenu na bolničkom odjelu, na kojem su liječnici Ferlinu ustanovili rupturu mišića.

- Točnije, rekli su mi da je to najvjerojatniji razlog mojoj boli. Opskrbili su me tabletama protiv bolova, i sad čekam utorak, odnosno prvi radni dan kada ću se javiti riječkim liječnicima koji će zagrebačku dijagnozu potvrditi i ultrazvukom - kaže Ferlin, koji se u međuvremenu već čuo i s fizioterapeutom nogometnog kluba 'Rijeka' koji će ga, nada se, osposobiti da u subotu bude spreman i sposoban nastupiti u novoj epizodi showa.

- Nadam se da ću, poput nogometaša, na teren 'istrčati' s onim trakicama na nozi - priželjkuje Ferlin i nastavlja:

- Svi s kojima sam razgovarao rekli su mi da ovakva ozljeda traži desetak dana mirovanja i dodali da nisam normalan što razmišljam o showu. Ali to, da nisam normalan, mislim da već svi znamo. Dakle, bude li iole moguće, evo me u subotu u Zagrebu. Publika će biti uskraćena za moje neodoljivo plesno umijeće, ali nadoknadit ću to pjevanjem. O tome sam već obavijestio i svog mentora, koji je, kada sam mu rekao da ćemo put prema vrhu izboriti mojim vokalom, tužno pogledao negdje u daljinu - kaže Ferlin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:51