MALA PROMJENA

Rimac jednim potezom otkrio da je njegovom braku zaista kraj: Odlučio se na to i prije nego je osvanula vijest o novoj djevojci

Kad se personalizirana Nevera pojavila u dvorištu Valentine Blažeković u Donjem Miholjcu, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse.

Mate Rimac i Katarina Lovrić

 Marko Todorov/cropix/Cropix

Još u lipnju je osvanula vijest da se Mate Rimac razvodi od supruge Katarine Lovrić, a sada se šuška da je poduzetnik u novoj vezi, kako piše Index. Da je braku nakon tri godine konačno došao kraj pokazao je i potezom na svom Facebooku - promijenio je profilnu fotografiju koju je nekoć krasila Katarina. Sada je na njoj on s mikrofonom u ruci kraj luksuznog automobila.

To je učinio u subotu, tik prije nego li je objavljeno da ima novu djevojku.

Podsjetimo, već neko vrijeme kruže priče o novoj vezi, a kad se personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 pojavila u dvorištu u Donjem Miholjcu, odakle je 29-godišnja Valentina Blažeković, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse.

Nova je navodna djevojka na Facebooku objavila fotografije s Rimcem i automobilom, a mogli su ih vidjeti samo njezini prijatelji na toj društvenoj mreži.

Valentina se nakon studija na privatnom fakultetu u Zagrebu zaposlila u odnosima s javnošću, a ovog je ljeta otvorila tvrtku za "savjetovanje u vezi s poslovanjem i drugim upravljanjem".

Kako bi doznali detalje, Index je stupio u kontakt s Valentinom koja im je na poziv odgovorila i poručila da ne bi to komentirala te da je u poslu i neka je kontaktiraju kasnije. To su i učinilo, no na pozive nije odgovarala i u poruci im je napisala kako nema komentara na tu temu te je zaključala sve fotografije na društvenim mrežama za javnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 06:16