SPOJ SEVDAHA I RAPA

Prvi hrvatski reper i velika zvijezda 90-ih udružili snage, fanovi u deliriju: ‘Ne pravi budalu od sebe‘

‘Nikad neću odustati od glazbe. Nadam se da će se ljudima svidjeti pjesma u funky house stilu‘, kazala je pjevačica

Ella

 Vanesa Pandzic/Cropix

Ante Gelo, Renato Đošić Renman i Marinela Jantoš Ella spojili su se i napravili pjesmu koja spaja sevdah i rap. Autori su Gelo i Renman, a reper potpisuje i glazbu, dok je Gelo radio na aranžmanu. "Ne pravi budalu od sebe", novi je hit koji je spojio nekadašnje velike zvijezde.

Ella je nedavno užarila plesni podij na Happy festu, a sada to ponovno planira napraviti na Megadance partyju 9. veljače u Areni Zagreb. Iz glazbe nikada nije otišla, ali je zbog financijskih problema počela raditi kao konobarica i njegovateljica.

"Zašto radim kao konobarica i njegovateljica? Zato što sam upala u financijske probleme, a nažalost sve što sam radila u glazbi nije prepoznato. Nailazila sam na brojna zatvorena vrata. Kad zagusti, pomažem prijatelju u kafiću ili odem u London", rekla je pjevačica za Gloriju.

image

Ella Jantoš

Lucija Ocko/Cropix

"Nikad neću odustati od glazbe. Nedavno sam potpisala ugovor s Universal Flow Recordsom i nadam se da će se ljudima svidjeti pjesma koju sam napravila u duetu s Renmanom ‘Ne pravi budalu od sebe‘ u funky house stilu", dodala je Ella. Otkrila je i da ima još puno pjesama koje trebaju ugledati svjetlo dana pa se nada da će na sceni dočekati mirovinu.

Da živjeti od umjetnosti nije lako zna i Renman koji je u iskrenom intervjuu za Jutarnji otkrio kako se (s)našao u ugostiteljstvu. "Da se ne lažemo, u ugostiteljstvo sam ušao kad je voda došla do grla, kad više nismo imali što jesti. Dobio sam prekrasnu obitelj, divnu suprugu i sina, a tu situaciju dočekao sam nespreman", objasnio je reper tada.

image

Renman

Press/

"Strašno je kad svom djetetu nemaš što dati jesti. Zato mi je žao svakog dana provedenog uz glazbu. Nema šanse da više ikad jednu notu odsviram ili odrepam. Na što sam potrošio 35 godina? Na ništa. Glazba mi nije donijela apsolutno nikakvu korist, osim tapšanja po ramenu i ‘Di si, kralju, care’. To sam prekrižio", kazao je.

"Ne mogu ni opisati kakvu svađu sam inscenirao između sebe i svoje muzike. Zamrzio sam je, jer sam se jedino tako od nje mogao maknuti bez grižnje savjesti. A danas sam siguran da mi glazba nije donijela ništa dobro u životu", rekao je Renman 2019., no čini se, ipak ne može bez glazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:48