UVIJEK ELEGANTNA

Prva dama Sanja Musić Milanović za Katar odabrala domaće dizajnere, zna se otkud je i hit šešir: ‘Gospođa zna što želi‘

Crveno odijelo koje je nosila iz kolekcije je brenda DeLight Ivana Friščića, a kapa je kreacija salona Kobali

Sanja Musić Milanović

 Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Prva dama Hrvatske Sanja Musić Milanović i jučer je na utakmici između Hrvatske i Belgije, privukla pažnju svojom modnim odabirom. Duel na Svjetskom prvenstvu u Katru pratila je iz lože u društvu supruga, predsjednika RH Zorana Milanovića, odjevena u elegantnu crveno-bijelu kombinaciju. Kako doznajemo crveno odjelo je kreacija Ivana Friščića, vlasnika brenda DeLight, a kapa salona Kobali.

- Gospođa Musić Milanović nas je posjetila s članicom svog tima koja je naša klijentica. Brzo smo shvatili da su naši modeli nešto što je lijepo oblači i da se u njima osjeća ugodno. Model i boju smo odabrali prije petnaestak dana. Mislim da smo dobar dojam ostavili i s našim najprepoznatljivijim proizvodom - kaputom. Vjerujem da su prirodne tkanine i savršena izrada kojom se dičimo pomogli u tome - kazao je dizajner i stilist Ivan Friščić.

Tkanina od koje je odijelo izrađeno jest dio aktualne kolekcije DeLighta, no sami model je dio njihove stalne kolekcije. Sako su malo modificirali i izradili ga po mjeri, a hlače su trapez kroja s visokim strukom.

image

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović

Tom Dubravec/Cropix/Cropix

- Dojam koji je prva dama ostavila jest izuzetno profesionalan i srdačan. Gospođa zna što želi, a to nam uvijek uvelike olakšava proizvodni proces. S obzirom na to da izuzetno predano pristupam svom radu, ovaj sam zadatak prihvatio na način da se posvetim klijentici u potpunosti. Prva dama je za mene klijentica kao i sve ostale klijentice koju dođu u trgovinu i cilj je da sve izađu sretne i zadovoljne sa konačnim rezultatom, tj. komadom odjeće koje su naumile kupiti. Drago mi je da je DeLight bio izbor za ovu prigodu i da je naše odijelo bilo toliko sjajno upotpunjeno sa zanimljivim i visokostiliziranim šeširom iz kreativne radionice brenda Kobali. Općenito, smatram da je lijepo da žene na istaknutim pozicijama u društvu i biznisu biraju hrvatske dizajnere, proizvođače i kreativce te im daju vjetar u leđa i prepoznatljivost. Također, ovakve suradnje su pokazatelj da hrvatski dizajneri kvalitetom izrade stoje bok uz bok sa svjetskim kućama i da nismo ništa manje vrijedni, dapače, imamo se čime ponositi - zaključio je Friščić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:44