OBITELJ SE POVEĆAVA

Poznatom glazbenom paru na jesen stiže prinova, evo što su nam otkrili: ‘To smo oduvijek htjeli‘

Antonia odlično podnosi svoju drugu trudnoću: nema mučnina ni nikakvih trudničkih tegoba
Antonia Matković Šerić, Aljoša Šerić
 Damir Krajac/Cropix

Uvijek smo nekako priželjkivali da ćemo imati dvoje djece i premda nismo to nešto sad pomno planirali, čini mi se da je ovo nekako idealan trenutak da se našoj Luni pridruži još jedno malo biće - kaže Aljoša Šerić iz grupe Pavel čija supruga Antonia Matković Šerić čeka njihovu drugu bebu. Bračni par koji se tijekom nedavne dodjele Porina okitio s najviše nagrada zatekli smo na kratkom odmoru što ga provode u Dalmaciji, nakon čega se vraćaju u Zagreb i pripremaju se za dogovorene koncerte.

Antonia odlično podnosi svoju drugu trudnoću: nema mučnina ni nikakvih trudničkih tegoba, a svi Šerići, na čelu s četverogodišnjom Lunom, jedva čekaju studeni kada u njihov dom stiže prinova.

image
Bruno Konjevic/Cropix

- Luni smo odavno rekli da dolazi beba, ne može dočekati jesen kada će se naša obitelj povećati za još jednog člana - govori Aljoša, koji se skupa sa suprugom veseli novim neprospavanim noćima, mijenjanju pelena i ostalim roditeljskim radostima.

Spol bebe ova složna glazbena obitelj već sada zna, no taj detalj žele zadržati za sebe. Sretnu vijest o proširenju obitelji nedavno su podijelili i sa svojim prijateljima, pa su Tonka i Aljoša tijekom Porina primali čestitke i zbog glazbenih nagrada, kao i one zbog dolaska bebice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:49