ČESTITKE

POZNATA SPLIĆANKA OČEKUJE PRINOVU! Bivšoj voditeljici i blogerici ostvarila se velika želja - u svibnju će postati majka dječaka

 
 Instagram

Bivša TV voditeljica, novinarka i modna blogerica Petra Nižetić Mastelić je trudna, a prinova stiže u svibnju, javlja Gloria.hr.

Prije dvije godine ona se zbog ljubavi prema Sinjaninu Frani Masteliću preselila u San Francisco, a prošloga ljeta razmijenili su bračne zavjete u njezinom rodnom Splitu. Sudbonosno 'da' izrekli su prije dvije godine na plaži u San Franciscu, a ljetos su se odlučili na crkveno vjenčanje.

- Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone. Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo – izjavila je za Gloria.hr prošlog srpnja Petra, kojoj se želja o majčinstvu – ostvarila.

Kako javlja Gloria.hr, Splitom se ovih dana proširila vijest da Petra Nižetić u 38. godini čeka sina - koji bi na svijet trebao doći u svibnju.

Za dolazak prinove nije znalo ni njezino splitsko društvo, a na društvenim mrežama na kojima je plavokosa sestra poznatog glazbenika Luke Nižetića, inače vrlo aktivna, do sada ničim nije dala naslutiti da će uskoro postati mama, prenosi Gloria.hr. Zadnje Instagram objave imala je prije tri tjedna, kada se javila sa odmora na Havajima, no tada nije bilo naznaka da je Petra u blaženom stanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 08:44