‘PRIMAMED‘

Poznata lica podržala su otvorenje specijalne bolnice: Došli Andrija Jarak, Vanna, Antonija Blaće...

Glavni cilj djelovanja Specijalne bolnice Primamed je pružiti zdravstvenu skrb s individualiziranim i holističkim pristupom

Slavni na otvorenju Primameda

 Press

Jučer je u Zagrebu svečano otvorena Specijalna bolnica Primamed koja okuplja tim najboljih stručnjaka iz svih grana moderne medicine, a opremljena je najnovijom tehnologijom koja omogućuje pružanje najsuvremenije zdravstvene skrbi. Svečanom otvorenju svjedočile su i brojne osobe iz javnog života, poput ministra zdravstva Vilija Beroša, ministra financija Republike Sjeverne Makedonije Fatmira Besimija, bivšeg ministra znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske Dragana Primorca, bivšeg predsjednika i glazbenika Ive Josipovića, pjevača Prljavog Kazališta Mladena Bodaleca, pjevačice i TV voditeljice Minee, novinara Andrije Jarka, dizajnerice interijera Mirjane Mikulec, glumca Enesa Bešlagića, voditeljice Antonije Blaće te brojnih drugih.

image

Andrija Jarak i Gzim Redžepi

Press
image

Mladen Bodalec i Gzim Redžepi

Press
image

Mirjana Mikulec i Gzim Redžepi

Press

Uz najsuvremeniju zdravstvenu skrb današnjice, glavni cilj djelovanja Specijalne bolnice Primamed je pružiti zdravstvenu skrb s individualiziranim i holističkim pristupom te uspostaviti i održavati najviši standard pružanja zdravstvene skrbi u jugoistočnoj i srednjoj Europi. Također, otvorenje bolnice nije prošlo bez prikladne svečanosti, koju su uveličali najbolji vokali poput Vanne, Matije Cveka, Mije Dimšić, Mate Grgata i Marije Mirković.

image

Matija Cvek i Vanna

Press
image

Vanna

Press

- Specijalna bolnica Primamed garant je medicinske izvrsnosti. Danas svjedočimo otvorenju bolnice s suvremenom zdravstvenom infrastrukturom, kirurškom odjelu, operacijskom bloku, jedinice za intenzivno liječenje – a sve to uz najmoderniju zdravstvenu i medicinsku opremu te sa timom vrhunskih stručnjaka - izjavio je izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministar zdravstva Vili Beroš, koji je priznao kako mu je neizmjerno drago vidjeti da su se snovi njegovog prijatelja Gzima Redžepija ostvarili. Dodatno, ističe kako uz sve nabrojano bolnica ima i individualizirani pristup pacijentima.

image

Specijalna bolnica Primamed

Press

- Svi ljudi bi trebali imati pravo na adekvatnu zdravstvenu skrb, što je i krajnji cilj Specijalne bolnice Primamed. Pacijenti su nam bili i ostali srž onoga zašto ovo radimo - izjavio je ravnatelj bolnice, prim. dr. sc. Gzim Redžepi.

Specijalna bolnica Primamed od kirurške djelatnosti obuhvaća područja plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, opće kirurgije, kao i maksilofacijalne, torakalne kirurgije i abdominalne kirurgije, a specijalizirana je i za djelatnosti ortopedije i traumatologije. Bolnicu je na novoj lokaciji (Lovinčićeva ulica) moguće podsjetiti već danas, a više informacija možete potražiti na službenim stranicama bolnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 12:54