NOVINARKA I BLOGERICA

PETRA NIŽETIĆ ODLAZI IZ HRVATSKE Od prijateljica se oprostila na večeri, one joj poklonile prelijepi buket: 'Idem na dulje vrijeme...'

 Instagram: sonjadvornik

Novinarka, blogerica i producentica Petra Nižetić napušta Hrvatsku i odlazi u SAD. Petra će u Americi ostati duže vrijeme, a prije odlaska priredila je oproštajnu večer za svoje prijateljice, piše Story.hr.

Petra je, među ostalima, pozvala i bivšu misicu i suprugu legendarnog košarkaša Dine Rađe, Viktoriju Rađu i poznatu splitsku fotografkinju Sonju Dvornik, koja je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju prijateljica s oproštajne večeri. Na fotografiji se vidi da su prijateljice nasmijanoj Petri poklonile lijepi buket cvijeća složen od ružičastih ruža i bijelih ljiljana.

Americana ❤ #svestajeizsplitalipoje #dogodinenapanj #daobistoamerika

A photo posted by SONJA DVORNIK (@sonjadvornik) on

- Da, priredila sam oproštajnu večer, intimnu, pozvala sam svoje najbolje prijateljice iz Splita. Bile smo kod mene doma i super smo se zabavile, baš kao i uvijek - rekla je novinarka, blogerica i producentica Petra Nižetić za Story.hr.

Petra je otkrila i da nije zabrinuta zbog dužeg izbivanja iz Hrvatske:

- Jako sam uzbuđena, no nema tu nikakve pretjerane brige, nije mi prvi put da odlazim tamo, iako ovaj put idem na dulje vrijeme - rekla je Petra, a prenosi Story.

• Ali sveti Duje,nece ni da cuje •#happyness #ladysnight #friends #dinnertime #blondes #nimasplitadosplita ❤

A photo posted by Silvia Dvornik (@shopping_sa_stilistom) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:20