NAJBOLJA ODLUKA

Petra Nižetić nakon godina medijske šutnje progovorila o povratku u Hrvatsku: ‘Pa o čemu pričamo‘

Nekadašnja televizijska voditeljica uživa u svakom trenutku majčinstva, i priznaje, sinovi su njezina najveća radost

Petra Nižetić Mastelić

 Paun Paunovic/Cropix

Nakon ovoljetne suradnje, fotograf Jadran Lazić i splitska modna kreatorica Monika Sablić odlučili su nastaviti nizati uspjehe, prenosi InMagazin Nove TV. Hoodice s portretima svjetskih celebrityja predstavljene su javnosti, a Monikin model bila je nekadašnja voditeljica i producentica Petra Nižetić Mastelić, ujedno i njena prijateljica iz srednjoškolskih dana.

- Ova suradnja između Monike Sablić i Jadrana Lazića našeg proslavljenog fotografa mi je iznimno draga upravo zbog toga što sam se i sama počela baviti fotografijom. Zanimaju me jako portreti, ono u čemu je on genijalac. Tako da sam tu zbog ljubavi prema fotografiji i ljubavi prema prijateljici, tako da volim njen rad i njene hoodice - ispričala je.

image

Petra Nižetić

Promo/

Iako smo Petru navikli gledati na malim ekranima, ona je medijska pojavljivanja trenutačno svela na minimum, a dokaz tomu je podatak kako je posljednji intervju dala prije gotovo deset godina.

- Sedam godina sam provela u Americi, vratili smo se prije pola godine. Ne radim nikakav javan posao koji bi promovirala i prezentirala, već sam "stay at home mom" - pojasnila je i dodala da privatni život ne voli provlačiti po medijima.

Selidbe znaju biti stresne, a pogotovo kada su u pitanju različiti kontinenti. Odluka da Ameriku zamijene Hrvatskom, kaže Petra, nešto je "najbolje što su odlučili".

- Pa o čemu pričamo? Sredina 11. mjeseca, a ja sam još u kratkim rukavima, djeca su se kupala do neki dan tu na Baćama. Divota! Ne kažem da nema stvari koje mi fale iz Amerike, ali kad smo suprug i ja razmišljali o povratku, prvenstveno smo bili fokusirani na djecu i kvalitetu života koju ćemo njima pružiti - priča Petra za InMagazin.

image

Petra Nižetić

Promo/

Petra uživa u svakom trenutku majčinstva, i priznaje, sinovi su njezina najveća radost, a život u Hrvatskoj i blizina obitelji nešto je što im je željela pružiti tijekom odrastanja.

- Sama sebe znam uštipnuti i upitati se je li moguće da sam ja mama dvoje prekrasnih, zdravih dječaka. To je jedna svemirska ljubav koja se ničim drugim ne može mjeriti i srce mi je puno - tvrdi Petra, koja je svjesna da će "prebrzo odrasti" i zato uživa u svakom trenutku koliko god mogu.

Jednako kao i Petra, i Monika radi na novim projektima, ali i na novoj kolekciji kojom će još jednom pokazati ono po čemu je posebna, a to je naglašavanje ženske ljepote.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 07:37