U INAT HEJTERIMA

Pao je i Nusret: Ivana Knoll 400 tisuća novih pratitelja slavila u Dohi sa slavnim kuharom

Ivanu se pohvalila kako je na Svjetskom prvenstvu uspjela dosegnuti broj od milijun pratitelja na Instagramu pa se počastila

Screenshot s Instagrama Ivane Knoll

 Instagram/knolldoll

Nije to samo naslikavanje i provociranje u oskudnim opravicama, za što često optužuju atraktivnu hrvatsku navijačicu Ivanu Knoll, već prije svega unosan biznis jer dosad je na Svjetskom prvenstvu u Kataru skupila 400 tisuća novih fanova na Instagramu.

Otkad se pojavila tamo o Ivani u zadnje vrijeme pišu brojni svjetski mediji, prije svega tabloidi, od Daily Maila do The Sun-a, a jučer se pohvalila kako je dosegla milijun pratitelja na svom Instagram profilu.

- Milijun, ljudi, hvala vam puno, volim vas sve, napisala je na engleskom zanosna brineta. Međutim nije moglo proći bez da se obrati i onima koji su je kritizirali zbog ‘nastupa‘ u Kataru. Naime, mnogi su ju prozivali da ne poštuje tradiciju i stroge zakone oko odijevanja žena u Kataru.

image

Ivana Knoll

Tom Dubravec/Cropix/Cropix

- Hejteri kako će te sad spavat?, dodala je stoga uz emotikon koji plače od smijeha.

image

Screenshot s Instagrama Ivane Knoll

Instagram/knolldoll

Ivana je odlučila proslaviti što je prikupila ovako nevjerojatnu brojku pa je tako posjetila restoran turskog kuhara i mesara Nusreta, poznatijeg kao Salt Bae, s kojim se i fotografirala.

image

Screenshot s Instagrama Ivane Knoll

Instagram/knolldoll

Zbog svog je neobičnog načina serviranja 2017. godine Nusret je postao internet seznacija, a na odrezak u njegovom restoranu čak su i brojne poznate ličnosti čekale u radu, a zatim, kada se krenuo širiti i na ostatak svijeta, sve učestalije postale su i priče brojnih nezadovoljnih suradnika Nusreta Gökçe, poznatijeg kao Salt Bae. Suočavao se s brojnim kontroverzama ali i dalje je magnet za bogate i slavne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:46