SUDBONOSNO ‘DA‘

Oženio se dinamovac i najskuplji igrač u povijesti HNL-a: Njegova Rea blistala u senzacionalnoj vjenčanici

Marko Rog oženio je prije dva tjedna svoju voljenu Reu, a sada se fotografijama s vjenčanja pohvalio na društvenim mrežama

Rea i Marko Rog, vjenčanje

 Instagram/Marko Rog/

Nogometaš Dinama i bivši reprezentativac Marko Rog oženio je prije dva tjedna svoju voljenu Reu, a sada se fotografijama s vjenčanja pohvalio na društvenim mrežama.

"15.6.2024.", kratko je napisala Rea u opisu objave uz emojije beskonačnosti i bijelog srca. Mladenka je izgledala senzacionalno u dugoj bijeloj čipkastoj vjenčanici, koja je imala duge rukave.

image

Rea i Marko Rog, vjenčanje

Instagram/Marko Rog/
image

Rea i Marko Rog, vjenčanje

Instagram/Marko Rog/

Podsjetimo, Rog je u Dinamo prvi put stigao 2015. iz RNK Splita za rekordnih pet milijuna eura, što je i danas najveći transfer u povijesti HNL-a. Kako su pisale Sportske novosti, samo godinu dana nakon toga otišao je u Napoli koji ga je najprije posudio, a onda i otkupio od Modrih za 13.5 milijuna eura. Iz Napolija je otišao u Sevillu, odakle je 2019. prešao u Cagliari, najprije na posudbu, pa onda i trajno.

Tada su mu popustili ligamenti pa je tri puta morao na operaciju. U srpnju 2023. priključio se pripremama, ali je ponovno ozlijedio ligamente. Dinamo ga je od Cagliarija posudio do ljeta 2025., a nakon toga, sve su mu opcije otvorene.

Iako je za njega bila zainteresirana i Rijeka, Rog je isključivo htio u Dinamo i nijedna druga opcija za njega nije dolazila u obzir. Tijekom svog prvog boravka na Maksimiru odigrao je 62 utakmice, zabio 11 golova i upisao 6 asistencija, pišu Sportske novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 12:08