IVANA KRAJINA

Ova ljepotica misica je Požeško-slavonske županije: Natjecat će se u finalu za laskavu titulu 30. Miss Hrvatske

Ivana Krajina je pobjednica natjecanja, a prva pratila je Dora Dračić

Ivana Krajina

 Pr Miss Hrvatske/

U Kutjevu je izabrana druga finalistica za 30. Miss Hrvatske. Lijepa Ivana Krajina ima dvadeset i tri godine i studentica je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji. Voli putovati, čitati i uvijek je u pokretu. Pjeva u fakultetskome zboru Axis. Povremeno volontira na fakultetu u sklopu Teddy bear hospital. Njezinom pratiljom proglašena je Dora Dračić koja će, u slučaju da Ivana bude spriječena, sudjelovati na finalu Miss Hrvatske.

image

Ivana Krajina

Pr Miss Hrvatske/

Ivana je, među ostalim nagradama, osvojila vrijednu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone by Ivana Milun te izravan plasman u finale 30. Miss Hrvatske.

Natjecateljice su se predstavile u modnoj kolekciji Calico Mood i vjenčanicama Nikolina. Uljepšali su ih frizerski salon Marina i vizažistica Lea Dragojević. Prekrasne cvjetne aranžmane kako i priliči ljepoticama izradili su cvjećarnica "Sara" i Mihaela Grgić. Program u kojem je nastupio Amir Kazić Leo vodio je Davor Garić.

image

Ivana Krajina

Pr Miss Hrvatske/

‘‘Sedam lijepih natjecateljica Miss Požeško-slavonske županije tijekom popodneva obilazilo je Kutjevo snimivši razglednice, a ja se ovim putem zahvaljujem se Gradu Kutjevo i gradonačelniku Josipu Budimiru na gostoprimstvu i potpori”, rekla je vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 11:21