U LAUBI

Osam velikih imena pjeva na spektaklu ‘Za Massima - Mali krug velikih ljudi‘

Oni će otpjevati hitove koje je Massimo pjevao na svom zadnjem životnom koncertu lani u Areni Zagreb

Massimo Savić

 Biljana Blivajs/Cropix/Cropix

Kažu da se sve u životu događa s razlogom. Puno je signala dok koračamo kroz život, no mi ih ne vidimo na vrijeme, prepoznajemo ih tek kad se sve dogodi i prođe. 5. studenog 2022. dogodio se maestralan, ali nažalost posljednji Massimov koncert u Areni Zagreb. 14. studenog 2023. u Laubi će se dogoditi ‘Mali krug velikih ljudi‘, koncert ‘Za Massima‘. Eto, i sam taj mjesec ima zorno ime: studeni. I upravo radi te studeni koja me je zatočila, opet simbolično, na Massimov rođendan, rodila se ideja napraviti koncert njegovih pjesama. I to je razlog da budu tu, kroz svoju glazbu, kroz svoje prijatelje, kolege, kroz svoju publiku - kaže Eni Kondić uoči koncerta ‘Za Massima‘ na kojem će nastupiti Nina Badrić, Neno Belan, Matija Cvek, Sergej Četković, Ivan Dečak, Dino Jelusić i Vanna.

image

Za Massima - Mali krug velikih ljudi

Promo/

Oni će otpjevati hitove koje je Massimo pjevao na svom zadnjem životnom koncertu lani u Areni Zagreb. Čitav koncept, izvođače i ekipu koja stoji iza ovog projekta odabrala je Massimova supruga Eni Kondić koja ovim koncertom želi dati posvetu Massimu, njegovom radu i umjetnosti, te prije svega zahvaliti njegovoj publici koja ga je voljela i poštovala.

Za svakog od osam vokalista Eni Kondić odabrala je pjesme što će ih izvesti na koncertu, a svima je bila čast preuzeti odgovornost da ponovo udahnu život skladbama koje nam je na svoj način donosio Massimo.

Na koncertu će nastupiti Massimov bend: Ivan Pešut, Marko Matošević, Gojko Tomljanović, Boris Popov, Alen Svetopetrić i Bruno Urlić. Svoj doprinos dat će i Massimovi prijatelji Ivo Popeskić, Bruno Kovačić, Igor Geržina i Predrag Peggy Martinjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:36