IMA NOVU TETOVAŽU

Obožavateljice negodovale zbog jednog poteza Baby Lasagne, sve ga žele: ‘Daj Bože da se to i nama dogodi!‘

Baby Lasagna tetovirao je mačka Stipu na potkoljenicu, a u komentarima su obožavateljice poželjele da im on tetovira autogram

Baby Lasagna

 Instagram/

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, ponovno se tetovirao, pohvalili su se iz studija za tetovaže. Nova tetovaža je njegov mačak Stipe. Istog je dizajna kao i lik Stipe na njegovom „merchu”, koji prodaje od travnja.

„Hvala Baby Lasagni na jutarnjem tetoviranju. Bilo je zadovoljstvo”, napisali su iz studija.

Podsjećamo, Baby Lasagna nedavno je bio u ulozi tattoo majstora kad ga je jedna obožavateljica zamolila da joj tetovira svoj autogram na ruci.

„Možete li vjerovati? Ja ne mogu”, poručio je Marko uz video na kojem tetovira slovo B na podlatkicu obožavateljice.

No, ispod videa u kojem Marku tetoviraju Stipu, javile su se i druge obožavateljice odlučne u želji da i one dobiju Markov autogram.

„Ja bih voljela da me Baby Lasagna, Marko, osobno tetovira. To mi je posebna želja”, napisala je jedna, pa su joj odgovorili iz tattoo studija.

„To da Marko tetovira je bilo potpuno neplanirano, ali ako mu se svidjelo i poželi ponoviti, drage volje ćemo mu ustupiti radno mjesto”, napisali su. No, javilo se još obožavateljica.

„Isto, makar njegov autogram!”, napisala je druga.

„Da mi Marko iscrta samo slovo B, eto, je l‘ želimo puno? Mislim da ne. Daj Bože da nam se sreća malo osmjehne i da nam se to ostvari”, odgovorila joj je prva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 13:03